Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małatakasobie26

Rozmowy w Toku - Sexy grubaski atakują szczupłe laski

Polecane posty

Gość małatakasobie26

Widziałyście odcinek Rozmów w Toku " Sexy grubaski atakują szczupłe laski"?? Co o tym sądzicie? Panny w programie próbują przekonywać, że spora nadwaga ( a właściwie otyłość) sprawia, że mają powodzenie u mężczyzn. Dziwne, bo ja wraz ze wzrostem wagi ( bo takowe niestety czasami zaliczam, ale nie aż do takiego stanu jak kobiety z programu ) nie zauważam jakoś wzrostu zainteresowania moją osobą. A Co Wy o tym sądzicie??

Gość Misia Koala
oczywiście że to nie jest możliwe..wśród mężczyzn są pojedyńcze przypadki facetów które kręcą otyłe kobiety. Ale to na pewno nie jakiś ogólny społeczny trend. Powtarzam "otyłe", bo nie chodzi mi o kobiety o okręglejszych kształtach, które jendak na pewno nie zaliczają się do otyłych, ale tez nie do kościstych - i te na pewno na powodzenie nie narzekają....

Sądzę, że jak sobie odpowiednio długo będziesz coś wmawiać to kiedyś musi Ci się to udać.

Wiesz, jedno lubią seks na żyrandolu w masce przeciwgazowej, inni z panią 100kg+ w pozycji na jeźdźca...

ja nie neguję tego, ze lubią tłuste partnerki. chodzi mi o to, ze jednocześnie w pakiecie lubią grożące im choroby cywilizacyjne, za które ja swoimi prawie w ogóle niewykorzystywanymi na siebie (tfu tfu ) składkami na ZUS płacę. ot, dygresja i podtrzymanie rozmowy :)

Dla mnie sama formuła tego odcinka była kretyńska :/ Bo z góry było to napuszczanie jednych na drugich.

18,4. Mała rzecz, a poprawia nastrój. Mam jednakowoż wrażenie, że gdy byłam grubsza zbyt duże bmi równoważyły większe cycki.

Biust tyje ostatni :D Kiedyś miałam znajomą która przy wzroście 173-4cm ważyła prawie 115 kg i wcale biustem nie zabijała.

No ja zabijałam, cycki miałam imponujące, brzuch niestety też. Gdyby się tyło tam gdzie sie chce wyglądałabym jak Maryśka Monroe.