Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leah24

Ona Polka, on Irlandczyk

Polecane posty

Ten temat to trochę kontynuacja podjętej przeze mnie dyskusji. Jestem w związku z Irlandczykiem, konkretnie Irlandia Płn. Czy ktoś z was ma podobne doświadczenia, albo zna podobne przypadki? Zapraszam do dyskusji :)

Gość lepiej
Znałam paru iroli,i wszyscy pojebani. Tzn ogólnie ok,ale jako znajomi. Nie potrafiłabym być z kimś blisko. Dla nich liczy sie picie,sex i zabawa. Tępe lenie. Ups uogólniam-być może,uda ci się spotkać jakąś perełke. Powodzenia

Gość no ja jestem
Ja od miesiaca spotykam sie z irlandczykiem.

Gość no ja jestem
Moj tez jest z Ir Pln. Poznalismy sie w Polsce. Fakt lubi zabawe, picie ale to poki co mi nie przeszkadza. Jest przeuroczy, ja caly czas smieje sie kiedy z nim jestem, bardzo swobodnie sie przy nim czuje a ogolnie jestem zamknieta w sobie osoba.

Kumpela wyszła za Irlandczyka kilka lat temu, są szczęśliwi , maja córeczkę , koleś z wyższych sfer, jest lekarzem obecnie mieszkają w stanach bo tam dostał staż!

To coś jest na rzeczy, bo ja też wreszcie czuje się swobodnie w relacji damsko-męskiej :) I uśmiech mi z twarzy nie schodzi. A jak to wygląda u was, on mieszka tam?

Gość no ja jestem
Moj jest architektem, do Polski przyjechal na kilka miesiecy, ma tu zlecenie. To dopiero poczatek znajomosci ale poki co traktuje mnie jak ksiezniczke, zasypuje komplementami...

"poki co traktuje mnie jak ksiezniczke, zasypuje komplementami..." - typowe :) Irole są przeuroczy, nawet starsi panowie flirtują na potęgę :) Jak dla mnie są zbyt rozrywkowi a do tego straszne brudasy i lenie.

Gość no ja jestem
Dopoki imprezuje ze mna to jest ok. Co do czystosci to zawsze ladnie pachnie i jest dobrze ubrany, w mieszkaniu tez czysciutko. Chyba nie mozna wszystkich do jednego wora wrzucac. A jesli chodzi o prace to od 17 roku zycia pracuje i mieszka na swoim.