Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evva31

problemy małżeńskie siostry

Polecane posty

Gość Evva31

Witam serdecznie, może nie powinnam tutaj opowiadać cudzej sytuacji, ale bardzo chce pomóc bliskiej mi osobie i zastanawiam jak widzą to inni. Moja siostra, była przez 2 lata zdradzana przez swojego męża z kilkanaście młodszą studentką. Kiedy się o tym dowiedziała, kazała mu wybrać szwagier tak naprawdę nie kochał mojej siostry, gdyż sam jej powiedział ze kocha tamtą, ale wraca do niej ze względu na syna a siostra, moim zdaniem nie chciała aby mąż ją zostawił, gdyż zarabia on bardzo dobrze, własna firma itp. Często siostra zwierzała mi się, że życie z nim, po rozstania z tamta jest katorgą w ogóle nie interesował się sprawami rodziny, tylko praca, ciągle gdzieś błądził myślami. Po pewnym czasie, nie wiem dokładnie jak długo po rozstaniu, tamta popełniła samobójstwo, musiała być nie stabilna emocjonalnie itp. Napisała mu jakiegoś sms, nie wiem dokładnie co tam było, ale siostra mówiła ze go przepraszała, aby się nie martwił, ble ble ble itp. Wtedy szwagrowi w ogóle na wszystkim przestało zależeć, nie spał z siostrą. Moja siostra nie chce się rozstać, rodzina tamtej dziewczyny obwinia szwagra za jej śmierć, a szwagier ma gdzieś moją siostrę.

Gość Evva31
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!