Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wislak89

czy mozna pokochac naprawde brzydkiego chlopaka?

Polecane posty

Gość wislak89

hej pisze tu bo pragne poznac szczera opinie kobiet ktore ponoc nie sa takimi wzrokowcami jak faceci.sam nigdy nie oceniam nikogo po wygladzie wrecz brzydza mnie osoby ktore naogol same do pieknych nie naleza a tak brutalnie wyrazaja sie o innych nawet ich nie znajac za dobrze..sam ciagle slysze ze jestem potworem brzydalem etc. A ze jestem bardzo wrazliwa osoba takie opinie czasem wywoluja lzy gdy nikt nie widzi a zawsze rania..nikogo nie obchodzi moje wrazliwe wnetrze i serce pelne milosci ktore chce byc tylko kochane..stad te pytanie czy 21latek ktory jest odpowiedzialny inteligentny szczery ktory kieruje sie w zyciu wartosciami ktore mowia kochaj innych pomagaj nie oceniaj ktorego jedynymi plusami wygladu sa193cm wzrostu i blekitne oczy ale ktory ma poprostu brzydka twarz moze stac sie najwazniejsza osoba na swiecie dla jakiejs dziewczyny znacie takie przyklady?

Gość ALEX1026
Jesli zaakceptujesz siebie, to mozesz zdzialac wiele - serio. Kobiety potrafia kochac za wnetrze czlowieka, ale ten czlowiek musi je ukazac :).

Jeśli poszuka sobie jakiejś brzyduli, to pewnie tak. Mało znam prar ona atrakcyjna, a on brzydki, ale nadzieje trzeba mieć zawsze.

Gość vsw vbf
Moim zdaniem mozna bo pierwwsza zasada to nie to co ładne tylko co sie komu podoba a jesli ty się zakochasz w brzydkim facecie to znaczy ze urzekł cię swoja osobowoscia i lej wtedy na opinie innych osób

Gość moze ale chlopak nie
moze czuc sie przez to mniej pewny siebie

Gość mama synkaaaaaa
można :-D a masz kase????

Gość a Ty chciałbys miec brzydka
dziewczyne ?

193 wzrostu? chyba cię pojebało człowieku. jakim waflem trzeba byc żeby przy takim wzroście nie wyrywac najładniejszych lasek? z takim wzrostem to możesz sobie byc brzydki jak chcesz, a i tak będziesz miał masę propozycji. musisz tylko wyjśc z szafy

Gość mama synkaaaaaa
chałabało chyba powinienies sie pisac Hałabała ( jesli od tego krasnala)

Gość niebieskuss
Sam brzydki a chce ładną, no bo on to jest wzrokowcem. Błaha. Dobre

Gość jaks czyjas zonka
Znam jedną dziewczyne(meżatka dla ścislości)brudas nie gotuje nie zajmuje sie domem,okna brudne już zielone od mchu,bo od ślubu nie myteok10 lat,bierze sie za pranie gdy sie robi wiosna,lub inne okoliczności ją zmuszają,a śmierdzi od niej na odległość-powodzenie u chłopów ma jeden ją drugiemu przekazuje,gdy była panienką to pod zabawą dali jej wódki i pużniej ją nosiły na rekach z samochodu do samochodu woziły na taczce z krzaków do innych miejsc,a mąż jest zadowolony że zawsze wraca.

Gość jaks czyjas zonka
ytytytyt vel. chałabała -tych długich przy dzieleniu sprzetem ustawiali nie w rzedzie z koniami tak jak kunusów

Gość wislak89
ktos napisal ze szukam ladnej dla mnie kazda dziewczyna jest wyjatkowa i piekna choc moj ideal to dekikatna miesmiala dziewczyna ktora bede mogl sie opiekowac i troszczyc zyc dla niej..imponowanie dziewczynie kasa lub bryka jest puste..niestety wzrost nie dziala jak magnes na kobiety wiem z autopcjii

Gość damdaj2
Kiedys poznałam takiego chłopaka. Był brzydki jak noc, centralnie, ale miał ogromne poczucie humoru. Traktowałam go jak kolegę najpierw, później zaczęliśmy co raz więcej gadać. Raz przegadalismy całą noc na skype, później umówiliśmy. Niestety po jakimś czasie wyjechał i kontakt się urwał.. Uwierz mi, dla kobiet bardziej liczy się wnętrze niż wygląd!

wislak89 - skoro przy 193 nie potrafisz nic ugrac, to musisz byc b. ciężkim przypadkiem i na pewno nie o Twoją rzekomą brzydotę chodzi. dla kobiet wysoki wzrost to 90% atrakcyjności, więc krzywą gębę od razu Ci wybaczą. musi byc z Tobą coś jeszcze nie tak...startowałeś w ogóle kiedyś go jakiejś?

Gość gfdgfdgdfgfdgdg
wcale wzrost sie nie liczy u faceta, przestancie pisac glupoty, kazdy czlowiek cos w sobie ma, musisz probowac , napewno znajdziesz dziewczyne, moze cos musisz zmienic w sobie, styl?bardziej byc otwartym i przebojowym,szkoda ze zdjecia nie wstawisz, wtedy mozna by bylo cos wiecej o tobie napisac,powodzenia

Gość niebieskuss
Bo dla jednych się liczy jedno, dla innych co innego. Po co durno uogólniacie? Dla mnie jest ważny wzrost, dla koleżanki wyżej nie. Kwestia gustu chalabala.

Gość niebieskuss
Hehe no super. Rozumiem, że znasz wszystkie na świecie kobiety, że z taka pewnością twierdzisz. A co mówią w takim razie te co kochają tych równych a nawet niższych od siebie facetów?

co robią?:D są w związku z niższymi lub równymi facetami, ok. ale na pewno ich nie kochają. no chyba że dziewczyna sama jest b wysoka. bywa różnie, czasem po prostu żaden wysoki nie jej nie chciał, czasem już było jej głupio, że wszystkie koleżanki sparowane, a ona wciąż sama na imprezy przychodzi, czasem koleś ją po prostu kupił. kobieta która ma możliwośc nie wiąże się z kurduplem, przeca to oczywista oczywistosc

Gość Ja pokochałam chłopaka
który urodą nie grzeszy, tzn inni tak go postrzegaja bo dla mnie jest najwspanialszy na świecie. Raz nawet przechodząc obok grupki młodzieży usłyszałam tekst "co taka laska robi z takim brzydalem" na szczęscie on tego nie słyszał.... Nie ukrywam ze początkowo nie powalal mnie wygladem, ale zauroczyl mnie swoja osobowoscia i charakterem, z czasem zakochalam sie w nim i zaczelam dostrzegac jego piekne oczy, zaczal mi sie podobac pod każdym wzgledem. Prawdziwa milosc to cos wiecej niz powierzchowne zauroczenie.

Gość ziemoowitkaa
A to pan z tych co nie wierzy w miłość? To już wszystko jasne.

Gość wislak89
wierze w milosc ale coraz mniej wierze ze ja na nia zasluguje choc tak bardzo jej pragne zycie ma tylko sens gdy zyjemy dla ukochanej osoby mysle ze sam wzrost to malo chyba ktos ma kompleks bycia nizszym poza tym majac raz zlamane serce ciezko znow uwierzyc w siebie