Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskonty dyskonty

co warto kupić w lidlu???

Polecane posty

Gość dyskonty dyskonty

Podobno jest jeszcze tańszy niż biedronka- to prawda? Jesli tak, to co warto tam kupić? Zazwyczaj na wieksze zakupy jeżdżę do biedronki i jestem zadowolona porównując z innymi sklepami. Ale skoro moze być taniej, to czemu nie? Aha, i jak z jakością produktów? Porównywalnie z biedronką?

Gość kruca fiks028541
pieczywo, zawsze świeże bułeczki, poza tym to dla mnie szmelc tam jest, jeszcze żele pod prysznic fajne kupiłam i słodycze, sery, wędliny dobre te drogie tylko

Gość babieczki w kropeczki
ja kupuje tam chleb jest najtańszy

Gość mala syrenka
warto kupowac ziemniaki, ostatnio byly po 33gr /kg, w 15 kg weorkach, pyszna zolta odmiana

Gość dyskonty dyskonty
aha, czyli nie ma szału... Byłam w lidlu dosłownie kilka lat temu i wydawało mi się, ze tam sam szajs jest i jakoś tak obskórnie... Czyli nei zmieniło się wiele pewnie. Zostaje przy biedronce :)

Gość mala syrenka
poza tym czesci z kurczaka, napoje, ser zolty, pieluchy. chemia.ale np plyny do kapieli choc tanie to nie sa ekonomiczne wiec lepiej oplaca sie kupic np w Kauflandzie lub w Leclercu wielkie 5 l opakowanie plunu do kapieli za 3 zeta:)

Gość dyskonty dyskonty
oczywiście "obskurnie" :)

Gość lidl jest o wiele
drozszy niz biedronka, ale ma lepsze rzeczy, zwlaszcza slodycze, kosmetyki, alkohol.

dobre to pojecie wzgledne. np wedliny i z lidla i z biedrony to dla mnie porazka, wole isc do piotra i pawla. ale chemia w lidlu niezla, proszkowi do prania nie moge niczego zarzucic. slodycze podobno lepsze w lidlu, nie wiem, nie mnie oceniac. jak mam ochote sie napchac to kupuje tanie lidlowe parowki kg za jakies 6 zl, zwiekszaja swoja objetosc po gotowaniu jakies 2 razy :D

Gość Anka35-
wejdz sobie gazetke lidla i porównaj ceny

Gość mala syrenka
najlepsze wedliny to te domowe...czasem u nas na targu ktos ze wsi sprzedaje...i mieso swieze, i wedliny. bo te z dyskontow to rzeczywiscie w 90% porazka...sama chemia

Gość kanapka ze szczurem
wode myneralnom i nic po za tym

Gość send
lidl sie bardzo poprawil

Gość ramoneska
A czy kupił ktos ten piekarnik elektryczny z termo obiegiem ,prosze niech napisze,ja się zastanawiałam nad kupnem ,ale cena za niska i się bałam że to szajs

Gość mala syrenka
ja mam duzo urzadzen silver creen (jesli chodzi o te wlasnie larke z Lidla), min. piekarnik, mikrofale, frytownice, toster. dzialaja bez zarzutu i jestem bardzo z n ich zadowolona:)

Gość ja mam piekarrnik
na prad za 50zl bez termoobiegu za to sporo wiekszy, juz chyba z 10 lat :P ten ma termoobieg ale jest malutki, dla mnie cena zawyzona :P wyglada jak toster :P slodycze w lidlu sa typowo niemieckie i dlatego drozsze (5.99 za paczke cukierkow toffi, albo 4,99 za miski czy ritter sport - nie wspominajac o swiatecznym - i to BOZONARODZENIOWYM !!!! stoisku gdzie paczuszka migdalow w czekoladzie kosztuje 5,99, albo strucla y makiem jakies 9,99!!) fajne maja te tygodnie krajowe ale wtedy cena tez jest moim zdaniem zawyzona, jak np teraz pudelko mini pizz - w tygodniu wloskim- 9,90 kiedy za 6,90 mozna kupic cala pizze ;)

Gość śfiateuko
tuńczyk, kukurydza, fasola w puszkach - tańsze niż w biedronie mają tanie i bdb makarony i ryż słodycze są pyszne (ale nie wiem jak cenowo w porównaniu do Biedronki) tanie i dobre mrożonki (od warzyw, przez pizze po lody) Mają BARDZO! dobre napoje Saguario czy jakoś tak tani papier toalet. - 14 rolek za 11zł (jest gruby i wydajny) rzeczy typu patyczki do uszu czy waciki - dobrej jakości, niedrogie nabiał też nie jest szczególnie drogi, a bardzo smaczny pieczywo - świetne, Biedronka tutaj się chowa. Myślę, że porównywalnie z Biedronką jest :)

Gość mala syrenka
sfiateuko, zgadzam sie:) poza tym jeszcze karmy dla zwierzat sa w dobrej cenie i roznego rodzaju pikle- seler konserwowy, ogorki, kapusta, buraczki, tanie i pyszne.

Gość zielona pliszka
napoje gazowane są zaje.... zwłaszcza tonic