Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

Ile zarabiacie?

Polecane posty

Dokładnie dziś zdobycie wyższego wykształcenia nie jest już takim problemem. Wiadomo tytuł tytułowi nie jest równy. A czy jest tutaj ktoś kto ma własną firmę i mógłby napisać jakie wynagrodzenie mają jego pracownicy? i czym się zajmują?

Gość mala syrenka
chyba za zadne pieniadze nie chcialoby mi sie pracowac 8 godzin....albo w weekendy....a gdzie zabawa z dzieckiem, wspolne spacery, czytanie bajek?wole zyc skromniej, oszczedniej, ale wiecej czasu miec dla dziecka

Gość dfbbtbhte5ye
licencjat to wyzsze zawodowe. miasto wojewodzkie, praca na czarno - opieka nad dzieckiem 5.5 - 6 godz. dziennie 5 dni w tygodniu 1000-1100 zl/miesiac

Gość śfiateuko
Haha, rozwala mnie jaki piszecie "miasto wojewódzkie/miasto13 tyd ale obok powiatowego" :D:D Jakby was ktoś tutaj śledził, że nie możecie napisać wprost gdzie konkretnie pracujecie :D:D :o 🖐️

Gość mala syrenka
ja napisalam konkretnie:) wlasnie nie wiem, czemu sie tak tajniaczycie:"D

Gość branża medyczna
4h dziennie 8000 netto

Gość robisz skrobanki
czy odsysasz fokom tluszcz?

Gość branża medyczna
odsysam fokom i one mi słono za to płacą , foki są dość majętne

Gość a jaaaa
Zbieram się do obrony na drugiej podyplomówce (ale przełożonym przyznałam się tylko do mgr) na państwowej uczelni ekonomicznej. Asystentka w małej firmie 1600 na rękę. Od 8 do 16. Czasem coś jeszcze muszę po pracy załatwić więc zajmie dłużej. W dużym mieście. Z pracy jestem b. zadowolona. Z kasy jakby mniej..

Gość cm s m
fizyczna, zapiep**** jak wol 800zl wyzsze, inz informatyki 170 godzin/ miesiac umowa zlecenie male miasto

Gość mama synkaaaaaa
2100 netto/ 40 godz. tygodniowo/ mgr inż / miasto 50 tyś mieszkancow/ umowa o prace na czas nieokreślony/ staż pracy 3 lata

Gość zakamuflowany pracownik
Zarabiam tyle, że nie za wiele ale też nie za mało, suma sumarum wychodzi w sam raz :classic_cool: Wykształcenie mam takie, że nie należę do PAN ale mogę uczyć, czasem tu, czasem tam, z wykształcenia jestem zadowolona :classic_cool: Pracuję tyle, żeby się nie przepracować ale by klient był zadowolony, godzin jest kilkanaście w tygodniu :classic_cool: Jestem z miasta większego niż Konin ale mniejszego niż Lublin, takie coś pomiędzy oby oby :classic_cool: Mam nadzieję, że nikt mnie nie pozna :classic_cool:

nauczycielka w przedszkolu panstwowym 1800 zł na reke na chwile obecną 25 godzin - to pelny etat wyzsze studia umowa stała niewielkie miasteczko jestem w miare zadowolona, wkurza mnie biurokracja i lamanie przepisow), dorabiam sobie korepetycjami z ang

Gość nauczycielka jestem
mgr filologii germanskiej nauczyciel mianowany, umowa na stale mam poltora etatu, wiec zarabiam z nadgodzinami 3500. jestem bardzo zadowolona z pracy, z kasy takze, zreszta nigdy na to nie narzekalam.

Gość fdsd
cm s m mam nadzieje ze żartujesz, miasto wojewódzkie, powyżej 300 tys. wykształcenie- licencjat praca w zawodzie ( po macierzyńskim pracuje 16 godz. tyg. ( 2 dni) 2900 netto nienawidzę mojej pracy..tylko kasa mnie tam trzyma

Gość billeyrooouuu
1800 na reke, mam umowe zlecenie, ale ze skladka emerytalna minimalna. Miasto powyzej 500c000 mieszkancow, spedzam tam czasem 6h, czasem 10. Czasem sie obijam czasem zapieprzam. Doswiadczenie zawodowe w tymze zawodzie 8 lat, to moja 3 praca w tym zawodzie

Gość fdsd
a no i umowa na stale, przed macierzynskim zarabialam 5450 netto, swięta, weekendy, zalezy jak wypadala moja zmiana, 40 gdz tygodniowo

ja nie bede pisac o zarobkach w internecie, bo to niebezpieczne, ale napisze tylko tyle, ze nie pracuje nigdzie bo mamy rodzinny biznes, gospodarstwo rolne, gmina ok 5 000 mieszkanców, mamy 100ha ziemi, duzo roboty, ale opalca sie no i wiadomo jak to rolnicy, bez podatku, tylko na krusiku jada, wiec jest fajnie

Gość fioletowe irysy
- Poznań - telemarketing - umowa zlecenie - poniedziałek - piątek 7 - 15 (ale jeśli zrobię normę wcześniej, wychodzę do domu i płacą mi pełną dniówkę - np. prawie cały październik praca po 2-4 godziny dziennie, pod koniec miesiąca czy przed świętami często płatne wolne, jeśli praca idzie zgodnie z planem sprzedażowym) - 1000 zł na rękę podstawy + prowizja, - prowizja w zależności od miesiąca 800 - 3500 zł - wykształcenie wyższe, skończone 2 kierunki w trybie dziennym na państwowej uczelni, uczę się dalej dla przyjemności, a pracę zmienię tylko na taką, która da mi umowę o pracę - w ciągu 2-3 lat planuję ciążę

Gość MN1989
LUDZI DOBREGO SERCA bardzo prosimy o głos na Michałka. Michałek bardzo marzy o poduszeczce z Misiem, NIE STAĆ NAS BY TAKI KUPIĆ PONIEWAŻ OBOJE Z MĘŻEM JESTEŚMY BEZ PRACY dlatego możemy liczyć tylko na ludzi DOBREGO SERCA i prosić o kliknięcie głos który trwa jedynie kilka sekund http://www.bebiko.pl/home/konkurs/galeria-jak-zwracasz-sie-do-swojego-dziecka/#galeria/okreslenie/745 Bardzo prosimy, przyczyń się do wygrania wymarzonej poduszeczki dla Michałka.