Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonaczyniezona

Właśnie się dowiedziałam, że zdradził mnie mąż :( co robic....

Polecane posty

Gość Żonaczyniezona

Jest do soboty na szkoleniu, a raczej chyba na "szkoleniu" bo teraz to juz nie wiem czy mowil prawde... Zadzwonilam do niego i nie odebrał, a gdy znowu zadzwonilam odebrala jakas kobieta . Usłyszala moj glos i zaraz odlozyla słuchawke. Przeczuwalam ze cos jest nie tak, bo nigdy tak sie nie zachowywal, a teraz... nie dzwonil, nie odzywal sie, byl zly jak dzwonilam. Łzy leca mi ciurkiem, bo go kocham nie spodziewalam sie ze mnie takie cos kiedys spotka... Mam tysiac mysli na minute. Teraz dzwonil juz 3 razy ale nie odebralam, nie wiem co robic, co myslec....

Gość o tak
zapytaj babeczki w kropeczki

Gość Waran na urlopie
Chyba nie sądzisz, że kochanka męża byłaby taką krtynką żeby odbierać jego komórkę, zwłaszcza ze pewnie wie jak masz na imię ... Chyba, że zrobiła to z premedytacją

Gość ptasiek nastroszony
eee tam zara zdradził , podyśdał na lewo na gape jake kuropatwe wiec nie zdradził , zdradziłby gdyby się na czułe randki przy swiecach spotykał jedzać sobie z nią z dziobków wzajemnie i czułe se bajere sztukując. i za raczęcia się trzymając . kocha Cię i zara wróci tylko si wyśpi po wysiłku z tamtą

Gość Żonaczyniezona
To dlaczego odlozyla sluchawke kiedy sie odezwalam ??? Z kim moze byc o tej porze ?? chyba tylko z kochanka... poza tym tak jak pisalam dziwnie sie zachowywal wiec mi juz cos zaswitalo w glowie i do tego ten kobiecy glos w sluchawce :(

Gość do warana...
proste czemu odebrala :) bo chciala zeby zona sie dowiedziala.. Moze facetowi zalezy tylko na bzykanku ale kobietom czesto nie i chca czegos wiecej:)

Gość gnommme
odłożyła słuchawkę? bredzisz, albo nie przemyślałaś tej prowo słuchawkę się odkłada w stacjonarnym a cudzej komórki się nie odbiera a już szczególnie komórki kochanka daruj sobie i idź spać

Gość Waran na urlopie
SPRAWDŹ czy nie pokrzaczyłas numeru. Inna sprawa, że jak jest na szkoleniu to tam się po godzinach szkolenia wali sake i łatwo pomylić cudza komórkę z własną a jeszcze latwiej się zapomnieć i odebrac odruchowo nie nakrecaj się i nie rób scen tylko obserwuj

Gość Waran na urlopie
do do warana - no pisze przeciez, że chyba że zrobiła to z premedytacją, przy czym premedytacja miała polegac własnie na tym, żeby żona się dowiedziała bo szacowny małzonek autorki obiecał jej "bógwieco"

o prosze, macie przyklad jak sie konczy sex przedmalzenski, a potem dopiero slub, najpierw popuszczalas mu szpary przed slubem a teraz kwiczysz. MASZ ZA SWOJE!!!

Gość Żonaczyniezona
No i czego sie czepiasz ? Ok, zakończyła połączenie skoro ci odkładanie słuchawki nie pasuje. Owszem, cudzych tel sie nie odbiera i co z tego ? Głucha nie jestem i wiem co slyszalam po drugiej stronie a jak ci sie nie podoba to żegnam bo nie mam nastroju

Gość fotel
chwytliwy temat,ale nie z nami takie numery.jaka kochanka(osoba)odbiera nie swoją komórkę?bo i po co?i nie pisz tylko że dzwoniłaś na stacjonarny w pokoju,który jakimś cudem zdobyłaś.

Gość beatka sk czy ty
jestes normalna? te twoje zwroty to z jakiejs zahukanej wiochy :-(

Gość beatka sk czy ty
popuszczałas mu szpary :-0 rany mam nadzieje ze takich zwrotow nie uzywasz tak na codzien :-0

Gość Żonaczyniezona
Mowilam jak sie cos nie podoba to żegnam bo nie mam nastroju na glupie pyskowki z gimgównem, przyszlam porozmawiac z normalnymi ludźmi.

Gość do warana...
ale wy jesteście tępi. Odebrala bo chciala zeby romansik sie wydal :) przeciez to widac na 1 rzut oka :)

Gość mama synkaaaaaa
odbierz i zapytaj kto odebral jego telefon kilka minut temu

Niech sie Pani nie nakręca.Serio,szkoda nerwów.Proszę poczekać,az mąż wróci i wtedy z nim porozmawiać.Do tej pory może lepiej pomilczeć...

Gość fotel
chyba popisać pani moder.porozmawiać to chciałaś z 'mężem' , ala kochanka odebrała.nawijaj dalej.

Gość Waran na urlopie
W sumie głupia ci*pa ... I dlatego właśnie nie zdradzam męza, nigdy nie wiesz, na jakiego debila trafisz i czym Cię wsypie ;) Ty się pilnujesz a ten Ci wszystko popieprzy :P Długo już tak "dziwaczy" ten Twój mąż ? bo jak niedługo, to bez sensu żeby kochanka chciała żeby się wydało po miesiącu schadzek nikt normalny nie układa sobie w planach zycia z zonatym facetem Nikt normalny zaznaczam

Gość Waran na urlopie
Po "wydało" miała byc kropka, bo wyszło bez sensu :D

Gość Żonaczyniezona
Nie wiem, mąz czesto wyjeżdza w delegacje czy na szkolenia, wiec jakby nie patrzec okazji mu nie brakowalo... :o

Gość Waran na urlopie
No niby taaaak, ale piszesz że OSTATNIO się dziwnie zachowuje więc sprecyzuj OSTATNIO

Gość Żonaczyniezona
Ostatnio miałam na myśli ten ostatni wyjazd. Normalnie zawsze do siebie dzwoniliśmy, mieliśmy kontakt,teraz było inaczej... Miałam dzwonic tylko o okreslonej porze a i tak sprawial wrażenie złego i chcial szybko kończyc rozmowe, a poza tym sam nie napisal nie zadzwonil. Dziś tez caly dzien milczy, a ja po wczorajszym tez nie odzywam sie... i nie wiem co myślec.

Gość na pewno Cię zdradził
nie masz sie nad czym zastanawiać :/

Gość bezxnadzieja :/
porozmawiaj z nim... każ sobie wyjaśnić tylko nie daj sobie wkręcić pierwszej lepszej wymówki

Gość wypatruj i lap okazyje
wiem, ze tego sie nie robi ale "powesz" troche moze w kompie cos znajdziesz- jakies archiwum gg albo poczte jego sprawdz...

Gość malagenia
A może po prostu z nim porozmawiaj i patrz dokładnie na jego reakcje? Wiesz co, powiem Ci, że przydatna w takich momentach jest książka "Jego Zdrada", którą możesz kupić na alehistorie.pl Są tam opisane historie kobiet, które zostały zdradzone, niektóre są naprawdę szokujące. Przy okazji znajdziesz tam sporo przydatnych porad. Dzięki niej zobaczysz, że zdrada nie musi oznaczać końca świata.