Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijem w mrowisko

Zostałam zwyzywana i znieważona przez grupę obcych facetów

Polecane posty

Gość kijem w mrowisko

nie mogę dojść do siebie cała się trzęsę powiedzcie mi dlaczego grupa facetów w wieku na oko 19 - 25lat których pierwszy raz w życiu widziałam zwyzywała mnie na czym świat stoi chodź nawet mnie nie znają zwyczajnie przechodziłam nie gapiłam się na nich nie szukałam zaczepki zaczęli mi ubliżać śmiać się że mam żyda na twarzy i mnóstwo innych czuje się zdeptana jak zero mam ochotę zapaść się pod ziemię

Gość LSD20
hehe nie przejmuj sie tym gownem :D ja to gowno tepie z kolezankami lub kolegami. gdy widzimy takich "skurwieli" co wysmiewaja i wyzywaja innych i sa odwazni w grupie to suchej nitki na nich nie zostawiam :D odrazu slysza jakie maja "krzywe mordy" itp i wiesz co?!!:D boja sie nawet odpowiedziec hahaha!!! nie martw sie, wiedz ze sa ludzie ktorzy mszcza sie za takie bidulki jak ty na takich kurwach jak oni

Gość sherlloczka
Niech oni się wstydzą, ty nie masz czego. pomyśl o tym, że ich ofiarą mógł być każdy oraz że bardzo by sie cieszyli widząć, ze tak bardzo to przeżywasz. i nie dawaj im tej satysfakcji. zjamij sie jakimś wysiłkiem fizycznym, to ci przejdzie to roztrzęsienie. :)

Gość dsdsncncbbb
W grupie zawsze kazdy jest mocny sam na sam siedzi cicho jak mysz

Gość LSD20
a ile masz w ogole lat???

Gość LSD20
mental cut po prostu mnie tez raz takie cos zwyzywalo i od tego momentu mam taka zlosc i obsesje ze widzac ich uprzedzam fakt tego zeby oni mnie zwyzywali i zaczynam sama ich gnebic ostro :D ich miny sa bezcenne i biedaki zapominaja jezyka w gebie hahaha.

Gość kijem w mrowisko
ludzie szłam przez park miejski z reklamówką i akurat na ścieżce obsiedli ławkę tak z 10 facetów nie zmieniłam trasy głupio by to wyglądało więc szłam tak jak zamierzałam mam 21 lat i się zaczęło szyderstow już z daleka śmiechy brzydka żydówa jeszcze długo słyszałam ich śmiech za sobą

Gość kijem w mrowisko
mi aż zabrakło języka w gębie,, to co ty im mówisz jak ich wyzywasz skutecznie? co mogłam zrobić sama na taką ekippę jak każdy sypał epitetami jak z rękawa

nie myśl juz o tym. za jakis czas zapomnisz. mnie kiedys bez powodu napadl mlody chlopak - sasiad z klatki obok. tez bez powodu. miesiac struta chodziłam :( :*

Gość LSD20
ja dwa razy zostalam "obsypana". raz na stacji kolejowej przez patologie od "obciagajacych suk" a drugi raz na pkp od emo pseudo cwelow w wieku ok 17 lat od "szmat z krzywym ryjem"(a to numer bo bylam w czapce z daszkiem i prawie bylam niewidoczna hahaha). od tego momentu mam taka schize ze np gdy ide z kolezanka, chlopakiem, kumplem czy inna "znajoma mi osobistoscia" to widzac potencjalnych wyzywaczy tj zachowujacych sie glosno i wrednie ludzi(widze ich reakcje na innych i komentarze) , ja zaczynam atak tj zabijam ich ich wlasna bronia czyli wyzywam od krzywym mord, cwelow z ochydnymi maskami, maszkaronow, psow itp i oni patrza sie mi w oczy i nie wiedza co odpowiedziec a np dziewczyne idaca przede mna zwyzywali doszczetnie a nagle nie pamietaja swoich slawetnych epitetow bo ich zatkalo :D a ze ide np z kims to jest lepiej bo sama jakbym szla to glupio by to wygladalo ze tak zaczynam wyzywac a jak jestem z kims to wyglada to tak jakbym tego kogos do swojego rozmowcy glosno komentowala, baardzo glosno hahaha

Gość LSD20
np idac z kumpela ze studiow bylysmy swiadkami jak dwoch cwelow z polibudy zaczelo wyzywac jakas ruda dziewczyne. potem szlysmy kolo nich i rozmawialysmy o czyms glosno. jeden spojrzal sie w nasza strone i wiedzac ze zaraz uslyszymy to co ta ruda, krzyknelam do niej(kolezanki) na caly glos " juz sie ku..a jakies krzywe mordy jopia" :D pseudo adonis zrobil sie blady jak trup i odwrocil jape natychmiast zmieszany haha. chlopy sa jeszcze bardziej niz baby wrazliwe na punkcie wygladu hahah.

Gość ołki dołkiii
chyba powinnaś o tym zapomnieć bo to byli idioci którzy pewnie podstawówki nie skończyli i czas spędzają wyzywając ludzi na ulicy bo nie mają zainteresowań... nie ma co się przejmować...

Gość fotel
pewnie idiotycznie wyglądasz.na siłę chcesz się wyróżnić z ''szarego tłumu'',zgrywasz sie na ynteligętną yntelektualistkę.a że trafiłas na pijanych idiotów to było jak było.

Gość sherlloczka
fotel jesteś durny jak but wizje masz jaikieś, ze jej ubiór znasz? a gdyby nawet, to uważasz ,że ubranie sie w sposób indywidualny usprawiedliwia czyjeś chamstwo i obelgi ?

Gość LSD20
ale kolo sie zatacza... potem tacy odwazni i "pewni swojej urody" osobnicy trafiaja na kogos gorszego i bardziej pyskatego od siebie i oni pol dnia chodza z dolkiem psychicznym i spogladaja zalamani w zwierciadlo hahaha

Gość LSD20
nie doluj sie dziewczyno. sa normalni ludzie na tym swiecie. poza tym sa tez zwierzeta ktorych obecnosc dodaje tyle pozytywnej energii :) sa tez slodycze ktorymi mozna bardzo milo poprawic sobie nastroj :) sa tez inne uzywki ale te drugie trzeba uzywac z glowa bo latwo sie uzaleznic a potem skonczyc gorzej niz ten "silent hill" co cie nawyzywal :D

Gość LSD20
ludzie ale zrozumcie ze to gowno co tak sie dopierdala to albo samo zostalo zwyzywane kiedys przez podobne mu laski jak wy(pamietliwe jest i interpretuje) albo czuje sie gorsze w jakims stopniu i chce sie popisac tym ze tego niby lepszego zaczepia. to jest GOWNO i gowno sie olewa kochana. nie martw sie, jest wiele kobiet o urodzie zydowek i sa postrzegane jako piekne, maja mezow, przyjaciol itp wiec nie uwazaj sie za gorsza, blagam cie:) bo pewno te cwele kiedys przez taka "zydowke" jak ty zostalo nawyzywane i wysmiewane a teraz sie odgrywa

Gość do LSD20
Super z Ciebie babka. Bardzo optymistyczna. Tylko uważaj aby nikt sie silniejszy nie okazał od Ciebie. Patologii nie brakuje. Ale życzę Ci dużo szczęścia i jak masz przewagę to nie bój sie głupków. :-)

Gość angel..
czemu przejmujecie sie idiotami