Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dido. . .

Gorzej być nie może:(:(:(:(:(:

Polecane posty

Czasami żałuję że się urodziłem nic w życiu nie osiągnąłem mam 27lat a dalej męczę sie z rodzicami w jednym domu.Jestem już stary brzydki mam krzywe żółte i brzydkie zęby w ogóle sie sobie nie podobam brzydkie cialo dosłownie wyglądam jak jakiś trol,Inni faceci w takim wieku już są szcześliwi mają zalożone rodziny a ja dalej nić jak coś chcę zmienic to wszystko jest przeciwko mnie myślę że już nigdy nie będę miał porządnej kobiety z którą będę szczęśłiwy.Kurwa czy tylko ja tak mam? ale nic musiałem sie wyżlaić idę wziąć kąpiel i przy okaji się chyba utopić w wannie przez tego doła nic mi się nie chce jeszcze do tego chróbsko mnie dopadło że to jeszcze bardziej mnie załamało!!Kurwa mać a miało być tak pięknie a tu dupa:( nawet nie chce mi sie już pisac.......

no to rusz tylek i wez sie za siebie kobieta sama do ciebie nie przyjdzie... siłownia ortodonta i myj zeby dbaj o cere kobiety lubia zadbanych

masz byc podstepny !! zycie... o ty chuju nie zniszczysz mnie...pokaze ci na co mnie stac ! mysl pozytywnie a nawet arogancko bo to doda ci pewnosci siebie

Gość beznadziejny probgram :/
ooo kurrrrrrrrrr Dido myslalam że jestes kobietą :O :O :( ale rozczarowanie!

Gość Dawid... idź już spać
A o zęby najwyższy czas zadbać. Dawno Ci to mówiłam.

Gość to poniżej, to racja:
masz byc podstepny !! zycie... o ty ch*ju nie zniszczysz mnie...pokaze ci na co mnie stac ! mysl pozytywnie a nawet arogancko bo to doda ci pewnosci siebie - Tak ktoś napisał, nie poddawaj się, to będzie bolało rodziców i Ciebie to przecięcie pępowiny, ale zrób to dla własnego dobra.. Powodzenia!

z jakiego miasta jestes?

Gość dunajeckaaa
Zapomniałeś dodać, że masz braki w uzębieniu.

co z tego zasze jak chce coś zrobić dobrze to zawsze cos musi to utrudnic np. "zeby" bylem w trakcie leczenia to musialem zrezygnowac bo dopadlo mnie chcróbsko tak samo z milosci musialem zrezugnowac ale chyba nie mialem wyjścia i dorze zrobiłem Ehhh życie jest do dupy

jeju, jak j abym miała takie podejście, to po mnie:| Weź się w garść, nikt ci nie pomoże pisząć miłe słówka. Powodzenia

Gość ony
bzdura zawsze moze byc gorzej :classic_cool:

Gość no piekny nie jestes
ale moze to mina :O wez sie w garsc

Gość _ŚmierdzącyKwiatuszek_
Osz kurcze! Wyglądasz jak mój facet! Serio! Jest niemalże identyczny! Musiałam sie przyglądać czy to przypadkiem nie on:-D