Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurnikk26262626

motywacja

Polecane posty

Gość kurnikk26262626

jestem na etapie pisania pracy mgr ale nie mam weny twórczej i szczerze nie chce mi sie, nie mam motywacji, spotykam sie od jakiegoś czasu z pewnym kolegą i dzisiaj powiedziałam mu by mnie zmobilizował do pisania pracy, powiedział ze nie bedziemy rozmawiac wieczorkiem na gg tylko ja zabiorę sie za pisanie, zaśmiałam sie ale ok, faktycznie wieczorkiem zagadałam do niego powiedział bym brała sie do pisania i tyle, wiec ja tez mam swój honor i sie nie oddzywam do niego, nie to nie, śmieszy mnie ta sytuacja bo jesteśmy dorosłymi ludzmi i jeśli mysli ze mnie to zmotywuje to jest w błedzie bo mnie ta sytuacja jeszcze gorzej rozłościła napewno nie pomogła... czy według was to nie jest dziecinne i zabawne?? mam sie nie oddzywać do niego aż sam nie zagada?? zawsze rano pisze esy wiec pewnie napisze ale na gg chyba sienie odezwe dopuki sam nie bedzie chciał gadac.... według was to nie pogorszy naszej sytuacji?

Gość Urughaijka
Ale CO nie pogorszy? bo juz nie wiem o co ci chodzi.

Gość kurnikk26262626
he he he:) ale chodzi o to ze mi sie nie chce, nie spieszy mi się do obrony, mgr nie jest mi do niczego potrzebne a po 2 mam cieżki temat:)

Gość kurnikk26262626
chodzi mi o to, że kręcimy ze soba, ja nie lubie takiego milczenia a w ten sposób raczej sie nie przybliżymy do siebie tylko oddalimy, bo ja się nie będe oddzywać bo jak nie chce gadac ze mna to nie, chwilkę porozmawiać to chyba nie grzech jest a zmotywować można w różne inne sposoby

Gość kurnikk26262626
fiku mikuuu a tobie do czego potrzebna??

Gość twims
No tak, gadanie na gg na pewno was do siebie zbliży :D Jesteś dziecinna.

Gość Urughaijka
EE tam skoro Ci nie przeszakdza to musi mu zależeć na tobie, ja tylko nielicznym osobom nie przeszkadzam w nauce, jak pisza, że muszą się uczyć, bo zalezy mi na nich i nie chcę , żeby przeze mnie czegoś nie zrobily... A przeciez tylko wieczór jeden nie gadacie, sama zresztą mu o tym powiedziałaś, że masz pracę do napisania. Jak inaczej miałby Cię zmotywować? :P Kupic czy coś za każde napisane zdanie? :P

Gość kurnikk26262626
he he he nie jestem obrażalska :) tylko jak nie chce rozmawiac to nie, mnie akurat to nie motywuje a wiem ze mogą być inne sposoby na zmotywowanie np przygotuje kolacje, zrobie masaż, zabiorę cie gdzieś itd dla mnie to jest śmieszne, porozmawiać z kimś 15 min na wieczór przez cały dzień to nie grzech

Gość Urughaijka
No ale fakt, jest taki, że mnie też by to nie zmotywowało za nic, ja wlaśnie juz cokolwiek zrobię jak ktoś ze mną rozmawia wtedy i najlepiej jak tez ma cos do zrobienia i co jakis czas się zgadujemy co do naszych postepów, wiadomo ze efektywnosc wtedy spada, ale przynajmniej cokolwiek robię.

"wiem ze mogą być inne sposoby na zmotywowanie np przygotuje kolacje, zrobie masaż, zabiorę cie gdzieś itd" - ty może wiesz, on - niekoniecznie.

Gość kurnikk26262626
nie nie, nie kupić i nie mówie o tym że za każde napisanie zdania, ale sam fakt tego ze jak napisze a wiadomo nie siąde jeden wieczór i tego nie zrobie, sam fakt ze moze mnie zabrać na kolacje, czy na spacer, jakaś niespodziankę mi zrobić to predzej by mnie zmotywowało do pisania bo bym wiedziała ze jest coś za co warto pisac tą prace a cieżko mi się zmotywować, bo mi mgr nic nie da i tak pracy nie ma w moim zawodzie

Gość Urughaijka
No wlasnie ale ktos tam wyzej dobrze napisał, że on tego nie wie!

Gość kurnikk26262626
zobaczymy:) może sam zmięknie jak nie będe sie oddzywac do niego, skoro on tak chce, przekona się jak mi się zapyta ile napisałam :) ze to żadna motywacja według mnie powiem mnie juz troszkę znać i wiedzieć co predzej mnie zmotywuje, napewno cos co bedziemy razem robić, spędzimy razm czas niz zero kontaktu

nie zachowuj sie jak mała dizewczynka, która strzeli focha, facet ewidentnie chce dobrze, tlyko nei wie jak :) podpowiedz mu :)

Gość kurnikk26262626
fiku mikuuu z czego piszesz prace?

Gość kurnikk26262626
no tak, okaże się że razem studiowaliśmy i dopiero by było :) a u ciebie jak postępy?? nie no ja się nie obrażam , ale ja się o nic prosić nie będe narazie chce taka metodę to taką bedzie miał, zobaczymy kiedy zmieni taktykę, moze wtedy jak sie ocknie że wogule nie mamy kontaktu ze soba

Gość biznes eu
wszyscy potrzebujemy motywacji :(

Gość kurnikk26262626
ja nie chce sobie jeszcze zaprzątac głowy tym czemu milczy, kiedy sie odezwie, widocznie nie chce gadac itd sama bede sie nakrecac a pisanie pracy odłoze na później... wiec to raczej mi nie pomoże

Gość kurnikk26262626
nie jestem sama z motywacja :(