Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała miiiiiiiiiiiiiii

Panicznie boję się pierwszego pocałunku

Polecane posty

Wiem że jest pełno takich tematów w necie ale każdy przypadek jest inny. Jakiś czas spotykam się z mężczyzną o 13 lat starszym ode mnie. Jest wspaniały i w ogóle dlatego nie chcę go zawieść ani zrobić sobie siary przy nim. On miał już dziewczynę, całował się z nią i nie tylko. Za każdym razem jak chce mnie pocałować mam takiego stresa że mnie paraliżuje. Zawsze w takiej sytuacji myślę co on sobie pomyśli o mnie jeśli coś "zepsuję" np. w pocałunku. Poradźcie coś, proszę...

Mam 20 lat, on 33.

o to przepraszam :) nie bój się, będzie dobrze. Ja swój pierwszy pocałunek miałam w wieku 21 lat i on sie nawet nie domyślił (idiota!).

Może wewnętrznie jestem małą dziewczynką :) Dzięki ;)

;) Dzięki. Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat .... Proszę

ja sie wypowiem :) pierwszy raz sie calowalam jak mialam 17 lat. a wiecie ile moj facet czekal na ten pocalunek? 1,5 roku. bo za kazdym razem jak juz cos mialo byc to odwracalam glowe :P balam sie ze nie bede umiala. a jak przyszlo co do czego to wyszlo super :) tego nie da sie zepsuc:)

inka88 a jakie miałaś myśli chwilę przed tym pocałunkiem? :)

Gość po co komu taki stary?
mlodszy Cie nie chcial?

Jeszcze wszystkiego wam nie powiedziałam. Bo ostatnio jak byłam z nim na randce to byłam strasznie spięta i myslałam przez wiekszość czasu o tym żeby nie dopuścić do takiej sytuacji w której będzie mógł mnie pocałować ... ahh ... masakra...

tez tak kiedys robilam :P jakie mysli? "nie stresuj sie, wszyscy sie caluja, skup sie na tym co on robi i rob to samo, lepiej bedzie jak sie pocalujecie i cos zchranisz niz jak znowu nic z tego nie wyjdzie":P

w dodatku przed randka jadlam kanapke z pomidorem i cebula bo to spotk jakos tak spontanicznie wyszlo :D mylam zeby, wzielam gume i nie pomoglo :D do dzisiaj sie smiejemy ze jak mnie calowal to myslal ze sam cebule wcina :D

po co komu taki stary? W miłości nie patrzy się na wiek itp. inka88 dzięki. :)

jesli bedziesz sie z nim calowac i cos zepsujesz (a naprawde nie da sie!:)) to Cie nie zostawi.. a jesli za dlugo bedzie czekal to sie zniecierpliwi :)

Wiem i to nie jest dla mnie motywacją tylko jeszcze bardziej mnie stresuje ta myśl.