Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuturnlovre

Mam 169,5 cm i zero szans na miłosc/faceta itp. :(

Polecane posty

Gość rfgrfgrdfgrd
a ja mam 156 i z nikim bym sie wzrostem nie zamienila!

Mnie to nie przeszkadza. Lubię wysokich facetów i jak sobie wysokie buty założe to mogę zrobić przymiarki, haha. Nie przejmuj się wzrostem, bo ja Ci strasznie zazdroszczę i mogłabym się zamienić! :)

Gość natalieee87
156cm ? nie zamienilabys sie? przeciez to kalectwo

Gość bonamana
dyrektorke ile ty masz wzrostu wogóle?

Gość kuturnlovre
156 cm jest dobre o ile ta laska jezdzi jedynie autem .. no mój wzrost jest o tyle dobry że raczej jestem wyższa od wszystkich w danym zbiorowisku (czuje sie jak wśród chińczyków czasem :D ) i raczej nikt sie mnie nie czepia, ludzie raczej nie wchodzą mi pod nogi, albo przepraszają itp pelna kulturka nie to nie ma porównania... ale jednak chciałabym mieć niskiego faceta...tzn chciałabym żeby taki 174 był wyższy ode mnie, żeby czuł do mnie instynkt opiekuńczy... to tak jak z psem...jak facet se kupi małego pieska to sie nim opiekuje, a jesli chce żeby sie nim opiekowano to kupuje dobermana albo innego doga niemieckiego mialam propozycje od wysokiech facetów 190 ale oni są zwykle mocno przypakowani :/

Gość kuturnlovre
dyrektorke 156 to idealny wzrost na podstawkę pod piwo no i można szybko między nogami przemykać hahah o kurde dobry tekst :D Wertyp - a Ty jako facet w dobrym przedziale wzrostowym powiedz mi - spojrzałbyś na laske do jakiego wzrostu?

Gość bonamana
Ja nie chcesz to nie, nikt nie zmusza ;) ale temat zobowiązuje to zdradzenia tego sekretu :classic_cool:

".tzn chciałabym żeby taki 174 był wyższy ode mnie, żeby czuł do mnie instynkt opiekuńczy..." ty masz obsesję na punkcie wzrostu - liczą się dla CIebie jakieś fcyferki w ogóle - kompletnie bez sensu ;) już widzę Twoją pierwszą randkę - jak notujesz w notesie wszelkie możliwe wymiaru 152 pomiary dla jednego faceta :D 🖐️

Gość kuturnlovre
aa jeszcze powiem że pare razy umawiałam sie z facetami z neta... jeden miał mieć 180cm (myslalam że to bedzie dużo) a bylo to kilka lat wczesniej gdy mialam pewnie z 168 cm i przyszedł...nie wystawał ponad głowami innych...ode mnie byl może o pół czoła wyższy :o inny miał mieć 183 cm a też nie czułam sie niższa od niego... chciałabym byc niska na modelke i tak nie ma szans eh z dupy ten wzrost...moge podawać papier toaletowy z górnej półki w sklepie

Wertyp - a Ty jako facet w dobrym przedziale wzrostowym powiedz mi - spojrzałbyś na laske do jakiego wzrostu? Wertyp spogląda na laski wyłącznie wyższe niż174,523523 cm i do tego koniecznie niższe niż 175, 232352 cm 🖐️

inny miał mieć 183 cm a też nie czułam sie niższa od niego... to ewidenta obsesja i mania prześladowcza ;) idź do lekarza zanim zniszczysz sobie tym młodość :) niech CI ponaprawia to gooowno co masz w głowie ;)

Gość kuturnlovre
robię pomiary chociaż fiutek mnie nie obchodzi :P ale wszyscy faceci którzy mi sie podobają to widzę że ich laski są sporo niższe... na uczelni to samo - niskie laski nawet brzydkie mają powodzenie a teraz niestety coraz więcej wysokich kobiet (ciekawe skąd sie to bierze) ten którego kocham i z którym byłam...boje sie że też znajdzie sobie niższa :(((

Gość kuturnlovre
do siatki też sie nie nadaje i do sportu.,..mam typ leptyczny czy jakos tak i nie podobają mi sie grubi faceci ani zbyt chudzi widuje ładnych facetów codziennie...nawet patrzą na mnie, ale potem czar pryska... tylko jeden niski chlopak na swiecie umiał mnie zaakecptowac ;( 😭

Gość chance-
hej;) ja mam 164, mam za sobą przygodę w modelingu, nawet komercyjne sesje;)- tak czesto słyszałam- "gdybyś miała chociaż te 10 cm więcej, robiłabyś międzynarodową karierę" :) ... WSZYSTKIE fajne dupy, to wysokie "strzały", mam koleżanki 175-180...zero kompleksu wzrostu-szpilki, mini, długo noga:) mniamiii, tylko schrupać :) mimo, ze jestem niska i oczywiscie zazdroszczę wyższym - nie przyszłoby mi do głowy nazywać je "żyrafami", itd...gdyby wysokie, szczupłe kobiety nie wyglądały lepiej - modelki byłyby niskie;)... suknia do ziemi, kozaki za kolanko- marzę by to nosić:( a faceci? idź do jakiegoś DOBREGO klubu, na tenisa, gdziekolwiek- znajdziesz samych bardzo wysokich:) autobus?- moze to gimnazjalisci dojezdzajacy do szkoly:)

dyrektorke 156 to idealny wzrost na podstawkę pod piwo no i można szybko między nogami przemykać To ja sie zastanawiam do czego jest moj wzrost idealny skoro jestem jeszcze ciutke nizsza hehe Ludzie sa wyjatkowi-kazdy mnie wkorwia w inny sposob... „Ich bin wie ich bin. Die einen kennen mich, die anderen knnen mich.

Gość Złota_Lilia90
:-/ Jesteś jakaś pojebana. Ja mam 170 cm, mieszkam w Gdańsku. Jest tu sporo dziewczyn niższych ode mnie, ale wiele też mojego wzrostu i wyższych. Zakładam obcasy 7-8 cm kiedy zechcę, ale jak ty się źle czujesz to po co w nich chodzisz??? Większość facetów jest wyższych ode mnie, ale mój akurat ma 172 cm i mimo to jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi. Kto powiedział, że trzeba sobie znaleźć faceta dużo wyższego od siebie czy też w ogóle wyższego??? Mi jest dobrze jak jest. No zrozumiem Cię jeszcze jeżeli masz powiedzmy te 13 lat, ale jeśli jesteś starsza to coś mi się nie chce wierzyć w to co piszesz bo to niemożliwe żebyś z tym wzrostem była wyrośnięta i nie spotykała na co dzień ludzi wyższych od siebie.

Szanowny Prezes Wertyp dyrektorke to gwiazda jednego sezonu. prezesunio ;) to że się mi się zdarzyyło niepochlebnie wyrazić o Twojej....... hehhe - jak widać do dzisiaj Ci ciąży na psychice ;) sorryyyy.... zapomnijmy o tym ;) :classic_cool: 🖐️

Gość Złota_Lilia90
kuturnlovre jak widze laska siedzi na kolanach chlopakowi w tramwaju i nogi jej zwisają ... a ja? siedziałam tak kiedys i nogi miałam oparte o podłoze :-/ No nie żartuj sobie. Jak nogi jej zwisają to wygląda jak dziecko, a nie jak kobieta.