Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuturnlovre

Mam 169,5 cm i zero szans na miłosc/faceta itp. :(

Polecane posty

"kuturnlovre jak zaczęłam nosić koturny jest jeszcze gorzej - nie są wysokie..w nich mam chyba z 175 max 177 cm! to nie jest dużo ? a jednak...mieszkam w ogromnym miescie warszawa - i co? dzisiaj spotkałam tylko 1 słownie JEDNEGO faceta wyższego ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miał w dodatku chyba ponad 2 metry wzrostu... ale tak to same kurduple tzn nie, nie kurduple normalni faceci a ja jestem wyrosnieta... jedyny facet w którym jestem zakochana ma koło 174 cm... ale jak zakładałam obcasy to byłam wyższa od niego o głowę nie nosiłam wysokich butów cxzęśto ponieważ nie byly wygodne, ale koturny są super! szkoda tylko że już nie znajde faceta... " A jaka stara jesteś:classic_cool:?

Gość kuturnlovre
Max -- nie chcę ujawniać wieku ale jestem młoda :P przedział 19-24

Gość kuturnlovre
Lilia nikt nie mówi że należy mieć wyższego, ja własnie mówie że podobaja mi sie niscy :) ale z zanikiem granicy wzrostu zanika chemia jaka mogłaby powstać...raczej trudno sobie wyobrazić zakochanie w 5 cm niższym ... kiedys bylam z jednym naprawde niskim miał 16 lat i chyba 164 cm (ja wtedy mialam 13 i 165 on byl nzszy wiec musial miec tyle albo mniej :o no i palił :o ) i czulam sie jak dziecko...idąc z nim za reke za to przy kolesiu 180 cm czulam sie super...ten zas charyzmy nie miał

Gość oihyoyhoby
a ja mam 174 cm - i więcej (apbo porówbywalnie) do większości kumpli i jakoś nie narzekam :p

Gość priznsezka ma twarz jak te
pieski - boksery co im sie głowa w aucie kiwa :D

Gość walnięta jesteś i tylko tyle m
moge powiedzieć mam 166 wzrostu i nosze koturny bo uwielbiam być wyższa, moje kacze nogi nabieraja wyrazistosci i sprezystosci chcialabym miec z 170 pelne naturalnie a ty narzekasz o co za naród!

Jesli twoim najwazniejszym zmartwieniem jest wzrost faceta to lepiej zebys nie znalazla go.. Placzesz bo sa mniejsi wszyscy to idz na mecz koszykowki.. Zauwaz, ze jeszcze ten 'wysoki' musi cie zechciec...

Gość żabaaaaaaaaaaa
mam 160 a mój facet ma 188 i muszę zakładać szpilki bo wyglądam jak dziecko ;)

Gość kuturnlovre
usunięcia] syśka007 Jesli twoim najwazniejszym zmartwieniem jest wzrost faceta to lepiej zebys nie znalazla go.. Placzesz bo sa mniejsi wszyscy to idz na mecz koszykowki.. Zauwaz, ze jeszcze ten 'wysoki' musi cie zechciec... ___________________________ jeśli rozważasz zgrzeszyć z masażystką..... http://www.youtube.com/watch?v=kQSwIthRisw hahah jakaś żałosna frustratka :D może ciebie wybierają faceci jak kajzerke w sklepie u mnie jest inaczej może zmień twarz to też bedziesz miała wybór :D

Gość kuturnlovre
wiem że laski 160cm + facet 190cm to wyglada idiotycznie a mi sie podobają własnie niscy ...tacy do 175... to dopiero jest problem... :classic_cool:

Gość kuturnlovre
czemu dobrze?

Gość koks lord1111111111
wow.. ale tak głupiej cipy nie było bardzo dawno ale z ciebie cep...

Gość koks lord1111111111
nie do wiary kobiety to hooje laska jesteś zerem jak ty to robisz że jesteś taka głupia ???

Gość ziarnko grochu bez księżniczki
Na kafe ludziie bardzo lubią rozsiewać kompleksy,tworzyć je i podjudzać w innych. Mam 177, i mam faceta, nie noszę bardzo wysokich obcasów, max 7 cm, i wtedy on jest ode mnie wyższy jeszcze troszkę. Też lubię wysokich facetów, których wcale nie jest tak mało :). O co chodzi! Z każdym wzrostem można wyglądać okej i znaleźć sobie kogoś, to o niczym nie świadczy

Gość kuturnlovre
wertyp to było do mnie? jesli tak to jestes debilem do sześcianu ;) ja powiedziałam że w moim guście są własnie tacy do 176 cm :D ale pewnie i tak jestes brzydki jak wszyscy kafe faceci albo maszy cycki i pizde

Gość Julka23333333333
Wszystkie wysokie krytykuja tutaj nizsze od nich dziewczyny. A ja wam cos powiem :) mam 160 jestem drobna ,filigranowa blondynka i mam naprawde super powodzenie wystarczy ze mna pojsc do klubu zeby sie przekonac lub gdziekolwiek uwazam ,ze wzrost 170 jest tez ok ,ale faceci bardzo lubia niewysokie dziewczyny jesli sa ladne przy tym oczywiscie poza tym idac ulicami widze wiele dziewczyn o moim wzroscie wiec nie uwazam sie za niska ;) niska to ponizej normy np 155.poza tym o dziwo wiekszosc moich adoratorow jest akurat wysoka nie mam nic do wysokich dziewczyn zeby nie bylo ,ale wkurza mnie ich zawisc do tych o nizszym wzroscie niz wysoki

Gość kuturnlovre
a ty zaś czytać nie umiesz :o nie widzisz że ja nie krytykuje?!?! poza tym dzisiaj mój problem się rozwiązał! własnie w autobusie poznałam super chłopaka, który nie dość że przystojny miły i w ogole to jeszcze byl wyższy ode mnie!!!!!! ahhh;) ;) ;)

Gość moja jest lepsza
glowa do gory, ja mam 179,5 cm :-) jest okej maz ma 193 ;-)