Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuturnlovre

Mam 169,5 cm i zero szans na miłosc/faceta itp. :(

Polecane posty

Gość kuturnlovre

jak zaczęłam nosić koturny jest jeszcze gorzej - nie są wysokie..w nich mam chyba z 175 max 177 cm! to nie jest dużo ? a jednak...mieszkam w ogromnym miescie warszawa - i co? dzisiaj spotkałam tylko 1 słownie JEDNEGO faceta wyższego ode mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! miał w dodatku chyba ponad 2 metry wzrostu... ale tak to same kurduple tzn nie, nie kurduple normalni faceci a ja jestem wyrosnieta... jedyny facet w którym jestem zakochana ma koło 174 cm... ale jak zakładałam obcasy to byłam wyższa od niego o głowę :o nie nosiłam wysokich butów cxzęśto ponieważ nie byly wygodne, ale koturny są super! szkoda tylko że już nie znajde faceta... :(

Gość bonamana
palnij se w łeb :(

Gość Mariannnaaaaaaaaa
To mała masz głowę bo z tego co piszesz to wychodzi że twoja głowa ma 3 cm :P

Gość iuhyk
Chyba cos sciemniasz. Moj facet ma 186cm i wcale nie wydaje mi sie super wysoki. Kiedys zapytalam go gdy moglby miec dziewczyne swojego wzrostu lub wyzsza, to odpowiedzial, ze nigdy w zyciu, nie potrzebuje takiej wyrosniej i ze tak naprawde zaden facet nie chce miec wyzszej od siebie dziewczyny. Ale skoro ty masz 170cm to bez problemu powinnas sobie znalezc wyzszego faceta.

Gość tertereterteeee
Rhovannion - a dlaczego usunęłaś fotki? :( na jednej wyglądałaś mega sexi :classic_cool:

Gość kuturnlovre
dzięki że tak mówicie, ale wiem że tylko pocieszacie, skizto a Ty ile masz? rhovanion - marne 163? jak taka 163 załozy koturny/obcasy to ma akurat odpowiedni wzrost a bez wzrostu to też urocze takie do przytulenia akurat a ja co :(

Gość o w mordełe___
poyebało cię chyba dziewczynko! toć to idealny wzrost dla kobiety

Gość kuturnlovre
taaa modelki też mają kupe wzrostu ale i kupe hajsu więc każdyt na nie poleci a poza tym one gustują w sportowcach i modelach a mi sie podobają niscy faceci :( 😭

Gość amareeee
A ja mam 204 i dla mnie to Ty jesteś za malutka :P I bredni piszesz że tak mało wysokich facetów- może nie takich jak ja, ale takich powyżej 180 cm to jest jak psów :P

Gość kuturnlovre
dzisiaj miałam dziwną sytuację, przyglądał mi sie atrakcyjny facet w metrze, wstał żeby wysiadać, potem ja wstałam, bo zwykle czekam do samego końca, i on sie obrócił popatrzył na mnie jak na wariatke jakąs :O bo bytłam wyższa od niego i automatycznie na moje buty...a nie były wysokie wcale :o jeszcze inny też stał w autobusie ja siedzialam i jak wstałam to sie patrzył na mnie zgorszony...jak siedziałam wydawał mi sie wysoki a znowu wstalam i był nizszy..wiem że nie mam 179 cm ale i tak moj wzrost nie jest ok...chcialabym miec 4-5 cm mniej :(

kuturnlovre - nie znoszę obcasów i tym podobnych, poza tym, nie wolno mi ich nosić. A bez jestem knypkiem, wszystkie znajome są wyższe. No i na wysokiej inaczej wygląda 90 w biodrach niż na niskiej. Niestety dla mnie.

Gość bonamana
Masz nasrane dziewczyno równo, tobie wzrost i tak nic nie da jak masz pusto w główce, nie dziwie sie, że żaden cię nie chce bo kto by chciałby być z jakąś wariatką, mającą hopla z powodu kilku cm. Ja mam 164 cm, moja siostra 168 i jak staniemy obok siebie to tej różnicy nawet nie widać.

Gość kuturnlovre
skizto to masz akurat świetny wzrost! ale masz dopiero 16 lat wiec jeszcze pewnie urośniesz... :o pozostaje mi pomykać w płaskich butach...a w nich czuje sie jak babochłop jakiś no ale trudno może jakiś 174-176 cm w końcu zwróci na mnie uwagę :(

wspólczuje jestes skrzatem ja mam 172 cm za dodatkowe 5 cm dalabym sie pokroic nosze tylko 15cm buty i lubie stawac obok takich skrzatow jak ty:) zeby podkreslic moja zajebista figure

Gość kuturnlovre
ale to jest tak, że faceci mają miarke w oczach i widzą np. taka 155-160cm to każdy na taką patrzy bo do każdego pasuje...165 jeszcze też a już wyżej schody... na uczelni jest kilka lasek jeszcze wyższych ode mnie..a mają takie piękne twarze...są zgrabne...i nigdy dookoła nich nie ma gromadki facetów! po prostu facet czułby sie poniżony patrząc do góry na kobiete (a tamte to nawet w kaloszach mają z 180 cm:O )

tak i mam nóżki jak kaczuszka. To, że niektórzy faceci są niscy nie znaczy, ze musisz rezygnować ze swojej atrakcyjności. Ja sama jak założe koturny, a jestem niska to jestem wyższa albo równa z wieloma facetami na mieście.

Gość natalieee87
to prowokacja dziewczyny 170 cm to jest sredni a nie wysoki wzrost

Gość kuturnlovre
no własnie skizto a to nie jest fajne być wyższa albo na równi z facetami :o znaczy z jednej strony fajnie bo czuje sie taka sama jak oni :P ale z drugiej gdzie moja kobiecość?! chciałabym być taka filigranowa, malutka... jak widze laska siedzi na kolanach chlopakowi w tramwaju i nogi jej zwisają ... :( a ja? siedziałam tak kiedys i nogi miałam oparte o podłoze :( :(

zgadzam się tylko z tym, że ciężko o wysokiego, ciekawego faceta :O na wzrost nie narzekam. uważam go za swój atut, a jestem wyższa od Ciebie o 4,5 :) a płaskie buty zakładam tylko do sportu 🖐️