Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i give you feeling

jak zrobic pierwszy krok w TEJ SYTUACJI ????? pomozcie

Polecane posty

Gość i give you feeling

jakis czas temu poznalam pewnego chlopaka (znajomy mojej kolezanki), bylismy razem ze wspolnymi znajomymi na imprezie, bawilam sie z nim, tanczylam i bylo megaaa fajnie:) Jakis czas pozniej tez go spotkalam na jakiejs imprezie z wspolnymi znajomymi rozmawialismy troche potem odprowadzil mnie do domu(mieszka niedaleko). Problem w tym, ze on mi sie strasznieeee podobaaaa i dopiero niedawno zdalam sobie z tego sprawe. Dziewczeta (i nie tylko) pomozcie, co mam zrobic? Mam 22 lata, a pierwszy raz taka sytuacje! Zawsze bylo tak ze to koles pierwszy mnie podrywal a teraz niestety (badz stety;p) sytuacja sie odwrocila. HELP !

Gość qwertyqwe
usmiechnac sie ladnie;]

Gość mała miiiiiiiiiiiiiii
Poszukaj go na jakichś serwisach społecznościowych typu nk, facebook, itp. Zagadaj, możesz zacząć że fajnie się z nim bawiłaś na ostatniej imprezce. powodzenia ;)

Gość i give you feeling
mala miiiiiiiiiiiii, mam go w znajomych na jednym z portali, i tak zastanawialam sie czy napisac do niego, ale troche czasu minelo od tej imprezy bo prawie miesaic, no tak z 3.5 tygodnia.......

Gość mała miiiiiiiiiiiiiii
Napisz, co Ci szkodzi. Wspomnij że chętnie byś to powtórzyła czy coś w tym stylu. Napewno go już trochę znasz. Znajdzie jakiś temat żeby go zagadać ;)

Gość ludzie dajcie spokoj
ale sciema..wiec skad masz go w znajomych? I nie wiesz jak zagadac,no sciema totalna,hehehe

Gość bum cyc,bum cyk cyc z kucykiem
żal .pl dupę ściska.pl