Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martus93

MOJA KOLEŻANKA SIE NIE MYJE

Polecane posty

Gość Martus93

Jest XXI wiek, wszyscy mają dostęp do bieżącej wody i mydła . Ale chyba się myle.Moja koleżanka z klasy po prostu śmierdzi, dzisiaj babka na polsim powiedziała żebym się przesiadła do niej, bo ona nie miała niby tam książki. Mało na lekcji nie zemdlałam.;/ Tragedia, nie dość,że ona ma łupież- na czarnych włosach to bardzo widać, to jeszcze one są tłuste, dzisiaj wygladały po prostu potwornie, takie lśniące ale od oleju, okropność Mamy po 17 lat i chyba kazdy jakoś dba o siebie w tym wieku ,zwłaszcza,że dojrzewamy. Nie piszcie,że ona jest chora, bo jesli by się nawet umyła ramo to o 8-czy 9 godzinie by tak noe wyglądała !! zwłaszcza,że nie tylko grzywkę ma przetłuszczoną( a ona najszybciej sie przetłuszcza) ale CAŁE od dołu do góry. Jak jej powiedzieć,żeby dbała o siebie .

Pytasz jak powiedzieć. Delikatnie subtelnie. Może powiedz jej że ciężko będzie jej znaleźć chłopaka jak nie będzie dbała o siebie.

Gość Ufalafa
Tylko delikatnie! Czytałam kiedyś o przypadku dziewczyny, która była okrutnie zapuszczona, a już była studentką, więc podstawowe zasady chigieny powinna znać. Śmierdziała, nie myła się w ogóle, tłuste włosy itd. Po kilku interwencjach grupy i profesorów okazało się, że w domu molestował ją jej ojczym i ona się nie myła po to, żeby go odstraszyć od siebie, miała nadzieję, że nie będzie chciał jej zgwałcić, jak się tak zaniedba :/

Gość Mlodaaazgrabna
Ufalafa- oj:((( ale to nie w tym przypadku, bo jej rodzina jest ,,normalna,,,że tak się wyraże. Ale wlasnie ona ma chłopaka, chociaż on taki,,metal,,jest bo go pare razy widziałam

Gość Ufalafa
Gdyby na pierwszy rzut oka było widać, że ktoś gwałci swoją córkę, albo że bije rodzinę czy kradnie to wykrywalność byłaby 100% i procesy błyskawiczne. Nigdy nie wiadomo co ktoś może kryć pod skórą.