Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powsinoga12345678910

Problemy z żoną (sexem)

Polecane posty

Gość Powsinoga12345678910

Witam, mam taki problem, otoz od dłuższego czasu tj. od 2,5 roku, żona nie chce ze mna współzyc. Nie,ze tak calkowicie ale zawsze jak mam na nia chrapke, i ona juz sie zgodzi po 3 godzinach mojego marudzenia to musze jej zapłacić. I to wcale nie malo, co wy o tym sądzicie, bo ja powoli staję się bankrutem. POMOCY!!!

to niech ona Ci placi za cos, co Ty dla niej robisz zawsze uwazalam, ze sex jest przyjemnoscia dla obydwojga partnerow

Gość żółtaczka
Widać marny z ciebie kochaś...:( Ja sama zabiegam o seks ale mam o co zabiegać...:D

Gość irmi80
co zrobić???? zapłacić????? znajdź inną żonę...

Zorientuj się, czy w burdelu nie biorą mniej od niej. Może okazać się, że zapłacisz mniej, a i laskę sobie wybierzesz i marudzić nie trzeba będzie, czas oszczędzisz.

Gość on nie chce się ze mną kochać!
nie rozumiem Twojej żony... A może nie dajesz jej pieniędzy i tylko w ten sposób może je od Ciebie wyciągnąć? Sama mam problem z mężem i też nie wiem co jest grane... Prowokuje go, a on nie chce i tak od pół roku...

W Twoim przypadku w grę może wchodzić jego zdrada. Faceci, gdy zdradzają, bardzo często nie chcą uprawiać sexu z własnymi żonami.

Gość on nie chce się ze mną kochać!
zapraszam do przeczytania mojego tematu od pół roku facet nie chce się ze mną kochać, tam jest opisany cały wątek...

Gość Agent ds. prowokacji
prowokacja