Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem debilką....n

Jestem nienormalna, udaje super laski na czacie :/ a jestem gruba i brzydka

Polecane posty

Gość jestem debilką....n

wysylam cudze fotki i bawie sie w cyber seks, faceci mysla ze to ja i sie podniecają, najgorsze jest to ze wczuwam sie w role i sama tak mysle :O

Gość ja całkiem odwrotnie
:P

Gość pijany cham SIMIAN z Oslo
Schudnij!

Gość ale w czym problem?
jesteś gruba czy generalnie brzydka?

Gość ale w czym problem?
coś może dałoby się poprawić

Gość wybacz że sie uśmiałam troszkę
'z twarzy jestem niewyjsciowa" :D

Gość wujek dobra rada...
No cóż takie życie. 90% procent ludzi jest przeciętnej urody, a takich idealnych - twarz, figura to pewnie mniej niż 1%. Nie ma sensu żyć marzeniami, trzeba zrobić co się da i wyjść do ludzi. Polecam siłownię - rok intensywnych ćwiczeń i naprawdę można osiągnąć bardzo dobre rezultaty. Pod warunkiem, że będziesz się do tego naprawdę przykładać i podeprzesz dobrą dietą.

dobra fryzura to podstawa - nawet nie wiesz ile moze zmienic w wygladzie i samopoczucie - poszukaj w swojej okolicy dobrego fryzjera, ktory Ci doradzi fryzure co do malowania to nie musisz od razu umeic wszystkiego - najpierw wystarczy podklad, korektory, ewentualnie tusz do rzes. jesli nie umiesz tego robic to wejdz na youtube tam jest mnostwo filmow o podstawach makijazu (od czego zaczac), jak dobierac kolory i o co w tym chodzi (tylko filmy sa na roznym poziomie wiec musisz troche obejrzec aby zorientowac sie kto ci pasuje) a co do ubran - proponuje buty na obcasie - dodaja duzo, wysmuklaja sylwetke i jesli masz problemy z brzuchem i udami zacznij cwiczyc

Gość pamiętaj o tym ze
Rozsyłanie I wykorzystywanie czyjegoś wizerunku bez zgody właściciela jest KARALNE. jest NA TO ARTYKUŁ. Więc oprócz tego ze jesteś gruba i brzydka,będziesz miała wyrok w zawieszeniu w łagodnym przebiegu procesu.

Gość cnann na nnanan nb
Na czatach setki ludzi wysyla nie swoje zdjęcia :O to plaga jest. Ja keidys wchodziłam czesto i co drugi facet to oszust, jednego dnia wysyla fotki a drugiego dnia z tego samego maila inne :O Gratuluje pomyslu na zycie, cale dnie przy kompie :O