Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka.3333333333

szukam pracy w łodzi

Polecane posty

Gość migotka.3333333333

już mam dość..od dwóch prawie miesięcy szukam pracy i nic... jestem załamana i wyczerpana, wydałam już tyle na karty do tel..koszmar..

Gość chwila chwila
Jobrapido.pl praca łódź poza tym chyba ludzie mozna szukac w innych miastach.Ludzie z lodzi pracuja w Wawie.

Gość migotka.3333333333
ja nie mogę pracować w innym mieście, bo z innego miasta tu przyjechałam do chłopaka, a chłopak ma tu dobrą pracę..więc nie pisz tak jakby to nie był problem.. nie sądzę czy matka z 3 dzieci np bez problemu może sobie szukać pracy 500 km od domu..myślisz, że na tej stronie nie szukałam ?? znam chyba każdą stronę z ofertami.. na karty wydałam już majątek.. codziennie karta za 30 zł..masakra..

Gość migotka.3333333333
chcę pracę.. chociaż za 1000-1200 serio..już cokolwiek.. wczoraj mi zaproponowali umowę na 1/4 etatu :D ha ha

Gość chwila chwila
Przeciez nie musisz zmieniac miejsca zamieszkania ,mozna dojezdżac,ja dojeżdzam z Katowic do Opola .

Gość migotka.3333333333
wiesz...8 godzin pracy plus 4-5h dojazdu..od miejsca zamieszkania do miejsca pracy dziennie...nie da się długo tak pracować.. jeśli ktoś nie ma swojego życia i obowiązków to może tak pracować..

Gość migotka.3333333333
może źle napisałam.. jeśli ktoś żyje tylko i wyłącznie dla pracy.. ja nie żyję dla pracy, praca ma mnie uzupełniać i dawać mi pieniądze na "przetrwanie" bo inaczej tego nie nazwę w tym popierdolonym kraju..

Gość chwila chwila
Mam swoje zycie i obowiązki tez,nie chce mi sie tego tłumaczyc,ale jesli nie masz nic to bierz tym czasem to co jest bo to lepsze niz narzekanie,ze nie ma sie nic ,a czego szukasz ?

Gość migotka.3333333333
w tym momencie to już czegokolwiek... nawet pomoc w kuchni.. ale na takim stanowisku nie zarobie pewnie 1200 zł.. jestem załamana i nie mam już siły szukać pracy.. z łodzi do wawy jest dla mnie daleko..żebym mieszka ana dworcu PKP i praca była na dworcu PKP to spoko he he pracuje od 16 roku życia bardzo ciężko i nie mam siły dojeżdżać tyle godzin do pracy..moje pierwsze 3 lata pracy wyglądały tak że od 9 rano pracowałam gdzieś do 1szejw nocy..wiem co top praca i chcę normalna uczciwą pracę, chce pracować 40 godzin tyg tak jak każdy normalny..

Gość chwila chwila
pracowałas kiedys w sklepie ? potrzebuja na jedna zmiane w sklepie żabka ogłoszenie z wczoraj.

Gość G.S
Rozumiem Cię, bo ja też przyjechałam z północy Polski do Lodzi, bo mąż ogólnie jest z Łodzi; a tutaj mamy mieszkanie. Mąż ma pracę; a ja szukam od 5 miesięcy; mam studia skończone 9 lat doświadczenia w sprzedaży, tez nie mogę tutaj nic znaleźć; z wykształcenia jestem nauczycielką; poza tym mam prawo jazdy, osiągnięcia i nic. Jedynie jak sie odzywają to jako przedstawiciel handlowy, gdzie nie oferują stałej pensji, tylko samą prowizję; często jest to też akwizycja. Myślałam,ze Łódź- takie duże miasto, więc z pracą nie będzie takiego problemu; a jednak jest..i już też nie mam siły szukać.

Gość karmasta
ja pracuję w łodzi właśnie jako przedstawiciel i tylko na prowizji niestety bo nie mialam innego wyjścia a skoro wy tak wybrzydzacie to zalózcie firmę i zatrudniuajcie ludzi na pełen etat za 1200 zł, od tego etatu musicie jeszcze odprowadzic dodatkowo zus 800 zl , skąd mają sie brac te firmy które zatrudniają ludzi ? z doopy chyba , a takich królewien szukających gotowizny na etat w łodzi sa tysiace