Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do wszystkich facetów

zacznijcie dbać o higienę

Polecane posty

Gość do wszystkich facetów

rozmawiałyśmy ostatnio z koleżankami nt facetów, tak się składa, że wszystkie studiujemy pielęgniarstwo i mamy styczność z różnymi facetami w szpitalu. jedna kiedyś musiała cewnikować jakiegoś gościa co miał 22 lata, jak ściągała potem rękawiczkę to ta waliła na kilka cm serem, kutas też. WIĘC DO CHOLERY ZACZNIJCIE MYĆ PENISY CZĘŚCIEJ NIŻ RAZ DZIENNIE I MYJCIE RĘCE PRZED I PO ZAŁATWIENIU POTRZEBY. CZĘSTO WYMAGACIE ABY WASZE DZIEWCZYNY ROBIŁY WAM LODA TO UMYJCIE FAJKĘ PRZED!!!

Gość elegancka kobieta z wykształce
ale mnie podnieca zapach francuskich serow pleśniowych , uwielbiam ale są drogie więc robiąc loda facetom prosze ich by sie tak przed ze dwa tygodnie nie myli mam wtedy namiastke mego ulubionego przysmaku

Gość faceci to brudasy
oblesne, ale prawdziwe :/

Gość 54trfrecd
ja mojemu powiedziałam wprost że mu śmierdzi moczem i ma umyć przed lodem ...teraz sam o to dba...powiedział mi raz,że nikt mu loda nie robił,że jego dziewczyna potrzymała mu tylko 2 sekundy w buzi...no nie dziwię się ha ha ha

Gość rtyhtryrt
Wątpię by ktokolwiek przed wizytą w szpitalu porządnie się nie wyszorował. 3/10 :classic_cool:

No a co samą prawdę napisałem. :classic_cool: W toalecie jest jedynie muszla i miejsce do mycia rąk. Jeszcze mam zlew w kuchni dopiero by było jakbym lancę płynem do mycia naczyń pucował

Gość no kurde nikt Ci nie każe
pucować pindola w pracy umyj go rano i wieczorem i styknie

Gość a ja mam pytanie techniczne
"jak ściągała potem rękawiczkę to ta waliła na kilka cm serem, kutas też." czemu twoja kolezanka zalozyla sobie rekawiczke na kutasa? :classic_cool:

Gość a ja mam prosbe do dziewczyn
z kolegami rozmawialismy i doszlismy do wniosku, iz przy krajowej nr 32 stoi duzo dziwek, wiec ja mam prosbe do wszystkich dziewczyn: przestancie sie kurwic :D

Gość myć, myć
i jeszcze raz myć się brudasy! A co dopiero, jak facet jest kilka lat po ślubie? Już w ogóle się tam nie myje! Koszmar jakiś. Mój facet powiedział mi ostatnio wieczorem, że przecież ... rano go mył! I był szczerze zaskoczony faktem, że zaczęłam się śmiać.