Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Wierzycie w smugi chemiczne rozpyl. na niebie?

Polecane posty

czy wierzycie? Ja juz którys raz sie spotkalam z tym, ze rzad rozpyla na niebie zwiazki chemiczne, ktore sa odpowiedzialne za rozne zmiany klimatyczne, poza tym sa szkodliwe i toksyczne dla naszego zdrowia. Wierzycie w to? Dzis dostalam od mojej pani doktor (medycyna niekonwencjonalna) taki lis: Kochani, Pomimo ,iz staram się nie wchodzic w tematy przytlaczajace, które obniżają nasze wibracje, to jednak jestem zdania, że świadomość wydarzeń morze ochronić , a nieświadomość zgubić. W ostatnim czasie nasilenie kryminalnej działalności naszego rządu (NWO), która jest skierowana przeciwko nam wszystkim wyraźnie nabrała na sile. Ilość smug kondensacyjnych na niebie, zwanych smugami śmierci, jest porażająca. Warto byśmy byli świadomi tego,aby po prostu w miarę naszych możliwości nie narażać się na konsekwencje ich działania. Gdy widzicie na swoimi głowami smugi , starajcie się nie wychodzić z budynków. Po przyjsciu do domu starannie myjcie ciało wraz z włosami(w nich osadzają się toksyczne związki) Nie wychodźcie w czasie deszczu na dwór. Moje odczucie na ten temat jest takie: ludzie reprezentujący świat ciemności pragną za wszelką cenę powstrzymać proces rozswietlania ziemi, który ma teraz miejsce, bowiem istoty przebudzone nie poddają się manipulacji. Potężne fale światła dopływające do nas z Centrum Galaktyki powodują ,że nasza świadomość rośnie w zawrotnym tempie. Wkrótce data 11.11.11, związana z niebagatelnym procesem otwarcia wielkich portali świetlnych. My ulegamy transformacji , a zatem budzimy się ze stanu obniżonej świadomości, która do tej pory nie umożliwiała nam dostrzec absurdu systemów w które zostaliśmy wtłoczeni. Teraz zaczynamy to wyraźnie widzieć , a władze na całym świecie starają się ze wszelkich sił ten proces powstrzymać. Rozpylanie śmiercionośnych substancji w powietrze którym oddychamy to kolejna metoda (po GMO i zatruwaniu jedzenia)ich działań.Moc transformacji ku światłu nabrała jednak tak iej dynamiki, ze te działania kończa się bezpowrotnie,ale jeszcze trwają. Zatem chrońmy się przed fizycznymi atakami na nasze cenne życie, które za chwilę będzie w Nowej Złotej Erze, co oznacza koniec paranoi cierpienia ludzkiego. Zachęcam do obejrzenia filmiku w Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=5k8cKxph6XQ www.youtube.com/watch?v=f7Z35pSUPC4&feature=related

A kto nie widzi trucizn celowo dodawanych do żywności ten jest po prostu idiotą. Bo jak inaczej nazwać np. aspartam, acesulfam-k czy cyklaminian sodu dodawany do większości napojów, dżemów, galaretek, lodów, soków, gumy do żucia, itd. Podobnie jak benzoesan sodu czy glutaminian sodu. To są czyste trucizny i znajdują się tam celowo, pod płaszczykiem różnych pozytywnych właściwości.

A czy pani dokrór medycyny niekonwencjonalnej, mówił o tym czy mozna leczyc ludzi opowiadających takie pierdoły czy też sprawa jest nieuleczalna?

Gość następne osoby kwalifikujące
się do leczenia zamknętego :(

Gość następne osoby kwalifikujące
mam na myśli shmatyna :(

Wszystkie wcześniaki są od pewnego czasu obowiązkowo szczepione na pneumokoki (zarządzenie pani Kopacz). Wiecie jaka jest umieralność noworodków od tego gówna? W ciągu 6 miesięcy umiera 53%... Także uważajcie na szczepionki bo to nie są żarty.