Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śmierć analfabetom

jakie piosenki wywołują u Was gęsią skórkę i ciarki?

Polecane posty

Ja mam kilka takich. Pierwsza taka to "Wielka Miłość" Seweryna Krajewskiego; od pierwszych taktów czuję jak mi włosy na rękach stają dęba i ciarki po plecach przechodzą. Jeszcze "Niech żyje bal" i "Wariatka tańczy" Dajcie swoje typy, ale takie prawdziwe. Każdy ma taką piosenkę, która go tak właśnie rusza, że objawia się to dreszczem na ciele

Gość juhygtfrdeswacxfxfgvg
Edyta Górniak "List''

edyta bartosiewicz "ostatni " az ciarki po plecach leca jak slucham warius manx "piosenka ksiezycowa"

listu nie znałem, fajne, ale mnie nie ruszyło. Myślę sobie, że to nasz bagaż sprawia, że akurat te, a nie inne piosenki wywołują w nas takie reakcje. Bardzo jestem ciekaw innych Waszych typów

Gość to mówiłem ja,Jarząbek
"purple rain" prince

ale pewnie chodzi też o konkretną osobę śpiewającą. Mój typ, czyli "Wariatka tańczy" zdecydowanie bardziej podoba mi się w wykonaniu M. Rodowicz niż Kasi Groniec na przykład. Kaśka pięknie ją śpiewa, ale gęsiej skórki nie ma ;)

Gość miniaa123
"List do M " Dżemu

Gość złośliwakocica
Aleksandra Burke-Hallelujah

Gość LAdy Pank
Kochac to nie znaczy, zawsze to samo..... mozna kochac tak lekko, mozna kochac bez granic ....

Gość Mirosław Czyżykiewicz
"Kiedy Cię spotkam, co Ci powiem? Że byłaś światłem, moim Bogiem" 🖐️

Gość Wszystko, co
Miecia Fogga ❤️

Z dzieciństwa pamiętam, że jak w radiu puszczali "noc komety", to brzuch mnie zaczynał boleć, podobnie było z "lets dance" D. Bowiego. Do dziś jak słyszę te kawałki czuję się nieswojo.:) Wzrusza mnie piosenka z filmu "Plac Waszyngtona" A. Holland tu macie linka jak ktoś ciekawy, ale to nie każdemu się spodoba http://www.youtube.com/watch?v=DAyfpmo5Q18

Gość dziunia125.
Varius Manx -Przebudzenie

Gość są takie piosenki...
list ma w swoim repertuarze i Nosowska i Górniak. po prostu ten sam tytuł. Dżem Sen o Viktorii Varius Manx Pocałuj noc, Piosenka księżycowa, Zamigotał świat lubię też Dwa słowa dla życia Paulli

Gość i sru i fru
Nightwish-Sleeping sun SCotty-The black pearl Closterkeller-"Matka","Agnieszka",CZas komety: Within Temptation-"Aquarius",Jillian","the truth Beneeth The Rose","Our Solemn Hour","Mother Earth"

Clint mandell -> Requiem dla snu Iron Maiden - Face in the Sand Helloween - Push Helloween - If I Could Fly