Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredna blondyna

Bez jaj!!! Wierzycie w to?

Polecane posty

może prawda może nie. ale jedno jest pewne w chinach istnieje coś czemu bardzo blisko do niewolnictwa.

to nie sciema, pare dni temu ktos wrzucil tu filmik ktory obiegl juz swiat jak samochor potracil 2 letnia dziewczynke, nastepnie przechodnie lazili soboie obok nic nie robiac. kolejny samochod przejechal po niej i dopiero 19 osoba zaczela udzielac pomocy :o o umieralniach dla dzieci juz nie wspomne i zarcie psow oraz zywych zwierzat chiny to bagno.

Gość u nich jest taka
mentalnosc i tyle, zreszto wszedzie tacy sa

Skoro to prawda to wam powiem JA PIERDOLE. Mówi się że w polsce jest znieczulica i że jak ktos leży to mu przechodnie nie chcą pomóc ale założę się że w takim wypadku wszyscy by się rzucili na pomoc.

o fuck!! Nie chce mi się wierzyć ale biorąc pod uwagę że to Chiny to całkiem możliwe. Masakra

zra psy, zabijaja dzieci w specjalnych domach a swiat udaje ze nie widzi, bo boi sie ich broni atomowej, czytalam o tym. straszne, gardze tym 🖐️

o fuck!! Nie chce mi się wierzyć ale biorąc pod uwagę że to Chiny to całkiem możliwe. Masakra

Gość a teraz tak na zdrowo
logike ile w PL jest wariatow co podobne rzeczy robia, a teraz ile mieszkancow maja chiny i o ile wiecej jest tam takich wariatow :)

Gość jezu to straszne jak tak mozna
masakra :/ do czego ten swiat zmierza :/

nigdy nie lubiłam Azjatow. Im dalej na wschód tym większa patologiA Oni chociaz pracuja a czarni robią jeszcze gorsze rzeczy i do tego za nierobami co kradną :)