Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trsnn

czy powinnam byc zazdrosna??

Polecane posty

Gość trsnn

doradzcie mi bo juz sama nie wiem.maz pracuje w innym miescie, wraca wieczorami do domu.pracuje w gronie samych kobiet. ma zalozony profil na facebooku(te głupie portale społecznościowe) i ja znam jego login i haslo i on o tym wie. dzis wchodze na jego konto ii zauwazylam ze pod jednym z wpisów o obronie pracy magisterskiej dodał kolezance wpis: ''ładnie ładnie:)''. twierdzi ze to nic takiego, ze tak dodał z głupoty. a ja jestem bardzo zazdrosna i juz sie doszukuje bóg wie czego. czy słusznie myslicie?

Gość a ja wam powiem...
Ja bym to rozumiała jako pogratulowanie obrony pracy, jestes przewrażliwiona, była bym na ciebie wściekła na miejscu twojego chłopaka, że czepiasz sie o takie głupoty.

Gość ?????A co miał jej napisać?
Napisał jej ładnie a ty już się czegoś doszukujesz.

Gość trsnn
ale po co on podpisał jej to??i to jeszcze z buzka:)??

ale o co masz być zazdrosna? facet pogratulował koleżance, zrobił buźkę i już. nie rozumiem. czego tu sie doszukiwać? a po co? a po to że to dla niej ważne wydarzenie i zapewne ucieszyła sie z gratulacji. szczerze? to na miejscu męża wkurzyłabym sie nieźle że z takiej głupoty robisz jakieś halo.

Gość bonnitka
ooo matko kobieto musisz być strasznie zakompleksiona. To był normalny sympatyczny komentarz jako forma gratulacji dla koleżanki. Zabraniasz mu mieć koleżanki? To trochę chore. Odpuść trochę, bo mąż w końcu nie wytrzyma i nie będę się mu wcale dziwić. A uśmiechnięta buźka to emotikonka dodawana do każdego komentarza praktycznie na facebook'u i nie znaczy tak naprawdę nic.

Gość lalalalalakdsadks
leczysz sie bo dla mnnie jestes nienormalna jak to przeczytalam to myslalam ze walne

Gość hgyugiyg
tak, na 100000% cie zdradza juz

Gość kailla21
biedny ten twój mąż...