Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milllliana

moj facet wyznał mi, że ma inną dziewczynę

Polecane posty

Gość psudonima
biedna ta narzeczona :O

Gość psudonima
ogolnie obje zostałyscie na lodzie...ty bez faceta klamczucha i dwa miesiace w plecy, ona z facetem kłamczuchem zdradzaczem no nie wiem która na tym lepiej wyszła...chyba ty ze sie go pozbyłas

Gość milllliana
@ jacek, w przyszłosci to chyba pozostaje mi nie spotykac sie z nikim. uwierz mi, ze kamuflował sie doskonale. @ psudonima, narzeczona moze biedna ale co ze mna? do niej wrocil, mnie zostawil. ona o niczym nie wie i jest szczesliwa.

Gość lalakaka
no to jak ci tak bardzo zależy to powiedz jej... ale z autopsji wiem że to i tak nic nie zmieni...

Gość paulinaaaaaaaaaaaa
A ja bym opowiedziała wszystko jego narzeczonej Dlaczego ma mu ujść na sucho to że Cię tak zranił?Myślę ze jak mu dokopiesz to sie lepiej poczujesz Dziewczyno miej jaja i pokarz mu to!

Gość paulinaaaaaaaaaaaa
Poza tym postaw sie na miejscu tamtej panny Chciałabyc wyjsc za takiego człowieka???Ona nie jest winna twojemu cierpieniu i ma prawo woedziec za kogo chce wyjsc POWIEDZ Jej

Gość milllliana
@ lalakaka "no to jak ci tak bardzo zależy to powiedz jej... ale z autopsji wiem że to i tak nic nie zmieni..." nie, nie zalezy mi na tym, zeby jej powiedziec. mowie tylko, ze ona nie wie o niczym, wiec nie cierpi, ma przy boku swojego faceta i planuje slub. @ paulinaaaaaaaaaa wlsanie z tego powodu, o ktorym napisala lalakaka nie chce jej mowic. on i tak pewnie jej to wytłumaczy na swoj sposob, a ja sie skompromituje.

@milllliana Straciłaś wiarę w istnienie uczciwego faceta? Tak łatwo się poddajesz?

Gość milllliana
@ jacek, tak, powoli tracę wiarę. ci uczciwi, wierni - najczęsciej juz zajęci. a ja tez nie mam kilkunastu lat, a 31. wydaje mi sie, ze w tym wieku to juz sami najwyrazniej oszusci mnie czekają:(

Gość takie tam duperele
Ciesz się, że sprawa się rypła i facet pokazał swe prawdziwe oblicze pospolitego oszusta i dzifkarza. I niczego nie żałuj, a już szczególnie tego, że poszedł w diabły. Współczuć należy tamtej dziewczynie bo pewnie nie jest świadoma jego chamstwa i zmarnuje sobie z nim życie. Bo on się nie zmieni: byłaś Ty, będzie następna :(

Gość hgdy
nie martw się. mam dokładnie to samo, tylko mnie zostawił po roku związku

Gość uliannna
Kurcze i tak macie całkiem nieźle. Mnie facet oszukiwał 2 lata, jak się dowiedziałam koleżankę jeszcze dłużej. W pewnym momencie spotykał się z 4 kobietami. Dowiedziałam się o tym wszystkim niedawno,drań jakby się domyślał,bo jakoś nie mogę się z nim skontaktowac,a przygotowałam mu niezłą niespodziankę. Chłopak przyłapany na kłamstwie nie przyznawał się oczywiście i łgał jak pies dalej. Jednak koniec już z tym, co prawda serce mówi co innego,ale w takim wypadku trzeba posłuchac rozumu:) 2 miesiące to naprawdę niewiele, spotkasz jeszcze kogoś komu zaufasz, tylko potrzeba czasu.......

Gość milllliana
dzieki wszystkim za wpisy. wiem, ze 2m to nic, skoro u innych trwaly takie historie dluzej. jednak czuje sie fatalnie, ze tak mnie oszukwal.

byłam w zupełnie podobnej sytuacji jak TY, tylko ja znałam sie z nim kilka lat. Powiem tak..nie pisz do niej bo nie warto, Tobie to nic nie da, Ty nic nie zyskasz...a dokładnie tylko sie skompromitujesz. On jej powie swoja wersje, ona uwierzy i na Tobie jeszcze będą wieszać psy. Odetnij sie od tego!!

Gość milllliana
nie, nie bede tamtej meczyc. mnie jest przykro i zle;( nie zamierzam unieszczesliwiwiac jeszcze jej.

Gość hgdy
z czasem ci to minie. frazes, ale działa.

Gość Nha
Skoro taki cwaniak z niego to powiedziałabym jego dziewczynie/narzeczonej o wszystkim... a jemu bym powiedziała "no cóż stało się" świnia!!!

Gość milllliana
nie, nie chce jej mowic. a co to zmieni? i tak wybrał ja.

Gość Nha
rób jak uwazasz...

@milllliana Boli Cię, bo ktoś komu zaufałaś - zdradził Cię. To normalne że boli. Proszę nie trać wiary w porządnych uczciwych ludzi. Nie jest ich bardzo dużo, jednak istnieją. Szczególnie dobrym kandydatem może być facet oszukany przez kobietę. Ktoś kto został mocno zraniony przez innych i dalej jest otwarty na innych - będzie uczciwy. Jeśli się nie poddasz - jestem pewien że kiedyś spotkasz kogoś takiego! Powodzenia.

Sylwusia (od tarota) proszę, przestań naciągać ludzi na okultyzm. Ja staram się pomagać a ty chcesz na nieszczęściu ludzkim kasę zarabiać? Nie wiesz, że zła karma wraca ...