Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa@@@###$$$$#$#@$@@$@#$#@

Przesadzam ??? Czy dobrze robię trwając w tym postanowieniu ?&&$$????@@@

Polecane posty

W wakacje pojechałam z moim facetem na dyskotekę ja mam 21 lat on 22 . Akurat w tym dniu była rocznica ślubu jego kupla połączona z jego urodzinami . Wszyscy nalegali abym w drodze powrotnej kierowała . Zgodziłam się choć jazda samochodem sprawia mi problemy a drogę znałam słabo (około 45 km ) . Dogadaliśmy się moim chłopakiem że będę kierowała o ile on nie przesadzi z piciem wódki . Oczywiście przesadził , całą dyskotekę przestali przy samochodzie i pili . Nie piłam tylko ja i żona kolegi ( w sumie to się jej dziwie ładną jej rocznicę zrobił ) Impreza skończyła się tak że jak dojechałam na miejsce on nie mógł nawet wysiąść z samochodu a jak już wysiadł zaczął wymiotować po po prostu słaniał się na nogach . Na drugi dzień ogłosiłam mu że już nigdy w życiu nie będę kierowała żeby on mógł pić bo raz mnie już zawiódł i udowodnił że nie ma umiaru. Wódkę w mojej obecnosci może spożywać tylko na weselach . I trzymam się tego już od wakacji . Wczoraj byli u niego koledzy z szkoły średniej . zapraszali nas do siebie bo nie widział ich już mnóstwo czasu . poprosił mnie czy bym mogła kierować . Oczywiście odmówiłam i jeszcze powiedziałam że wódki przy mnie też nie będzie pił . On powiedział ok . ale jakiś taki dziwny miał głos . Jak myślicie dobrze robię że trwam w swoim postanowieniu , dodam że upił się przez ten rok tylko ten 1 raz . ale jak dla mnie jeden raz za dużo . Żeby nie było niejasności uważam że alkohol jest dla ludzi ale takich co umieją się zachować i jak czują że coś jest nie tak przestają pić . a nie żeby się doprowadzić do takiego stanu :O

Gość to ty jesteś kobietą?
Żeby nie było niejasności uważam że alkohol jest dla ludzi ale takich co umieją się zachować i jak czują że coś jest nie tak przestają pić . a nie żeby się doprowadzić do takiego stanu I wszystko w tym temacie. Ja bym mu powiedziała, że jak chce, to niech się zalewa w trupa nawet, ale ty ani nie będziesz na to patrzeć, ani nie będziesz robić za szofera zachlanej bandy. Niech sobie taksówkę zamówi, nie łaska? :o

to ty jesteś kobietą? - no właśnie myślę identycznie . Bo pić mu nie zabraniam ale tak żebym ja na to nie patrzyła ... nie chcę go oglądać w takim stanie :O Ale ostatnio zaczełam się zastanawiać czy trochę nie przesadzam w końcu upił się przy mnie tylko raz . A po zatym na każdej imprezie on kieruje . Ale z drugiej strony nie chcę go rozpijać i żeby się przyzwyczajał ...

Gość to ty jesteś kobietą?
Nie wiem, myślę, że zakazywać w ogóle picia wódki jest bez sensu, bo on nie ma przecież 4 lat. Może jedź, ale przypomnij mu o tej ostatniej akcji i wytłumacz - nie w formie wypominania czy pretensji - o co Ci chodzi, czemu tak Ci na tym zależy. A jak syt. się powtórzy - o będzie oznaczało, że nie jest wart 3 szansy i na następny raz niech się organizuje sam. Nie wiem co o tym myślisz.

to ty jesteś kobietą? - ja sobie to jeszcze raz przemyślałam i jednak nie będę kierowała . Jak ja się tam będę czuła ? nikogo nawet nie znam ... a wiadomo że trzezwy z podpitymi nigdy się nie dogada ... Ajak tak bardzo chce z nimi pogadać to można przecież bez alko .