Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tut jjj ono pps

czy wam też było tak ciężko?

Polecane posty

Gość tut jjj ono pps

drogie Mamy. Moim dzieckiem zajmuje sie od paru dni opiekunka. Strasznie to przeżywam. Mam wyrzuty sumienia,że zostawiam je z kimś obcym. Nie chce mi sie z tego powodu chodzić do pracy. Ciągle myślę czy mała nie płacze, czy niania ja rozumie,czy nie dzieje jej sie krzywda. Dziecko ma 4 miesiące. Też tak miałyśćie?

Gość CatherineEve
hej no wlasnie ja tez zamierzam zostawic takie dziecko opiekunce i wrocic do pracy...w domu dostaje powoli w glowe ciagle sama z dzieckiem...wieczorami padam na pysk...nie boje sie ze bedeciagle myslala o synku,tylko rzczej tego, ze nie dam rady...naprawde fatalnie sie czuje;/ zawsze mozesz zadzwonic chyba do opiekunki, zeby tak sie nie martwic:)

Gość diabl
czy ty czasem troche nie przesadzasz??? Rozumiem, że dziecko jest pod dobra opieką wykwalifikowanej niani. A nie bedziesz miała wyrzutów sumienia, jak zostawisz pracę, nie bedziesz zarabiac i zapewnic dziecku w miarę godnego życia?

Moja córka ma 18 miesięcy i też siedzi z nianią . Na początku bardzo to przeżywałam .Jak nie byłyśmy razem to nie mogłam się skupić na tym co robię i ciągle myślałam czy wszystko jest ok . Po ok tygodniu po mału przechodziło . Teraz jest już ok . Moja niania to fajna babka i ma super podejście do dzieci , a Amelka bardzo ją lubi :)

Gość tut jjj ono pps
obie macie rację. Ale to moje pierwsze dziecko i pierwsza rozłąka. Zawsze jesteśmy razem. Nigdy jej nie zostawiałam a teraz muszę i to z kimś obcym

Gość mamama27
jeju 4 miesiace to jeszcze straszne maleństwo...

Gość tut jjj ono pps
straszne? :D kochane:P

Gość mama malej niuni
ja wrocilam do pracy jak mala miala niecale 8 m-cy. tez to bardzo przezywalam, ze nie dam rady, ze nie pogodze itp. a teraz? nie wyobrazam sobie siedzenia w domu z dzieckiem. z mala siedzi niania ktora ma swietne do niej podejscie, nie musze sie martwic ze nie zje (jest niejadkiem) bo pani G zawsze ma na nia sposob :) jestem bardzo zadowolona ze wrocilam do pracy. rozumiem twoje rozterki - tez takie mialam. glowa do gory - bedzie ok :)