Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzi_P

Jaki plany na halloween ?

Polecane posty

Gość Marzi_P

Hey, czy macie już plany i stroje, dekoracje na tegoroczne halloweenowe party ? ja zakupiłam dynie - tylko nie bardzo wiem jak je powycinac bo nigdy tego nie robiłma - ktoś ma może jakąś instrukcje, albo może coś doradzić ? Do tego zaopatrzyłam się już w strój czarowicy (http://www.godan.com.pl/e-sklep/szukaj-aGFsbG93ZWVu/5477-produkt-3-w-1-wrozka-,pl.html) tylko kota mi brakuje ;p - ktos pożyczy ?

Gość CCCCCYGANKA
Idiotki!!!Trzeba byc chorym żeby w takiej kategorii mysleć o tym święcie! Już wszystko odmałpują ,byle z Łameryki!!!! I mamy miec dobrze jak społeczeństwo chore!!!!!

Gość 323213
Idiotki!!!Trzeba byc chorym żeby w takiej kategorii mysleć o tym święcie! Jak masz na myśli 1 listopada, to dowiedz się że Halloween nie jest pierwszego listopada, inteligentko.... :p

Gość cygareta908
Lady love ale ty jestes małpa :o odgapiłas pomysł od dziewczyny która kiedyś pisała, że robiła grobowce z ciasta na imprezy halloweenowe, po tym od razu napisałam, że ty też umiesz i na dowód wpierdoliłaś w stopke zdjęcia wypeików. Żeby tylko udowodnić jaka ty jesteś utalentowana, żal mi cie kobieto, dobrze, że nie możesz mieć dzieci bo nie miało by przy tobie życia:o

Gość 323213
Ja w zeszłym roku zrobiłam zupę z dyni, i nikt nie chciał jej jesc... :p Ale zawsze oglądamy horror, a syn lata po okolicy przebrany, robimy tez dynie wykrojona i trochę dekoracji. Lubie strasznie ten klimat... :)

Gość uhaha
plany? Bede straszyc :)

Gość CCCCCYGANKA
Jak masz na myśli 1 listopada, to dowiedz się że Halloween nie jest pierwszego listopada, inteligentko.... Wiem! ale tego świeta NIE MA w Polsce i nie było,na siłę takie "Inteligentne inaczej" robią wszystko i małpują!!!

przepraszam bardzo wypieki kore wstawilam byly moje, a to ze chce zrobic cos z przepisu z tej stronki nie upowaznia Cie do tego by mnie z gnoic w taki sposob zajmnij sie soba kobieto

Gość 323213
Wiem! ale tego świeta NIE MA w Polsce i nie było,na siłę takie "Inteligentne inaczej" robią wszystko i małpują!!! Akurat kończyłam historię, jakbyś miała choc 1% mojej wiedzy nie pisałabyś takich bzdur. Kazde świeto i zwyczaj jest wypadkowa połącznia róznych kultur, ani choinka nie jest poslkim ani katolickim zwyczajem, przenoszenie panny mlodej nad progiem sięga starozytnego Rzymu i pogańskich wierzeń że przy przekraczaniu progu bóstwa domowe moga zabic. Katolicy przejmowali mase różnych pogańskich wierzeń i rytuałów, a kultura jest wypadkową... Jak coś dla ciebie jest na siłę to tego nie rób, ale odpierdziel się ood innych

Gość kunta kinte2
nie katolicy a polacy to papuga narodów tak kiedys sie mówiono o polakach

Gość CCCCCYGANKA
323213- wykształcona nie znaczy mądra.Zapamiętaj!!!! Ostatnio w naszym spoleczeństwie nie zawsze to idzie w parze. A entuzjastki halloween są tego przykładem. Ty do nich sie tez zaliczasz i nic na to nie poradzę że nie cierpie takich ludzi. A swoje zdanie mam prawo wyrazić! Czy cos przeoczyłam i juz nie?

Gość jadzia słabo
CCCCCYGANKA- wa tkim razie jestes nie dosc że niemądra, to jeszcze masz toksyczny charakter że nie cierpisz kogoś bo ma inne przekoanania niż ty. Zeby byc mądrym trzeba miec wiedze przede wszystkim. Jak ci przejmowanie cudzych rytuałów nie w smak, to katolicyzm powinnaś odrzucic w pierwszej linii. A co do jeszcze halloween- u nas jest jak najbardziej coś takiego ale w dzień zaduszny- obrzed Dziadów. Inna sprawa, że u nas te nasze zwyczaje nie przetrwały.

Wydaje przyjęcie. :) Właśnie zabieram się do wydrążania dyń i robienia dekoracji. Bardzo lubię to święto. Jestem ateistką i zwolenniczką kosmopolityzmu, obchodzę takie święta, które są zgodne z moim wnętrzem i poglądami. ;) A Halloween nie wywodzi się od satanizmu, ludzie czytajcie coś zanim wypowiecie się na jakiś temat...

Gość do tej powyżej
"wydaje przyjęcie", hahahaha żebyś się nie zesrała normalnie!

Gość bo mordercy i psychopaci
1 listopada to dzień wszystkich świętych 2 listopada to dzień za duszny czyli a dusze w czyscu

Gość gość
Wszyscy, którzy planują halloween powinni zrezygnować z Bożego Narodzenia i Wielkanocy. Obchodzicie święta chrześcijańskie, albo satanistyczne.

Gość gość
Ja nie uznaję. Dla mnie to czas wspominania zmarłych i atmosfera zabawy mi nie pasuje. Najbardziej denerwują mnie dziesiątki dzwonków do drzwi. Dwa lata temu jak nie mogłam otwierać, bo byłam chora skończyło się na zepsutej skrzynce pocztowej, porysowanych drzwiach i zniszczonych kwiatach. To były dzieci. Albo raczej chore potworki z jeszcze bardziej chorych domów, poprzebierane, nie do rozpoznania a zatem pokazujące bezkarnie prawdziwe oblicze.