Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WhySoSerious22

Co chcesz zrobic przed smiercia?

Polecane posty

Gość WhySoSerious22

Nie wiem czy ktokolwiek ogladal z was program, zdaje sie na MTV "The buried life". Jezeli nie to tak w skrocie, program opowiada o 4 przyjaciolach, ktorzy wspolnie spisali liste rzeczy, ktore chca zrobic przed smiercia i sukcesywnie te rzeczy wykonuja. Stad moje pytanie, czy ktokolwiek z was ma taka liste? Co wy chcielibyscie zrobic przed smiercia ? :)

Ja chciałabym znaleźć właściwego faceta i mieć z nim wspaniałe dzieci, którym przekażę to czego nauczyło mnie życie. Dla mnie to jest najważniejsze :)

Mam faceta i jest świetny, ale jeszcze nie wiem czy to ten właściwy dla mnie :) po 3 latach wciąż nie wiem :P Tak więc jeśli jest to tak trudne do stwierdzenia, uznam to za sukces jak mim się uda :P

zapewnic mojej rodzinie byt wszelkimi mozliwymi sposobami, nawet nielegalnymi, tak zeby moja rodzina nie musiala sie juz tym martwic... rodzina jest najwazniejsza znalezc dojrzala kobiete, stworzyc wspanialy, silny zwiazek oparty na przyjazni i powiekszyc rodzine

a ja nie mam szczescia w milosci moj chlopak jest zwyklym burakiem ktory nic nie rozumie i ma wyjebane na wszystko ;(

Gość RazDwaTrzyJestemNaWczasach
ja mam liste rzeczy.... a w zasadzie miejsc, ktore do konca mojego zycia chcialabym zobaczyc :)

nie ma ani wspanialych mezczyzn ani wspanialych kobiet, kazdy jest troche pojebany :) no i co..

Gość marta_wrr
a ja chcę zrobić karierę muzyczną :O, ale nikt nie może wyznać się na moim wielkim talencie

kobiety sa niektore wspaniale tylko trzeba dobrze trafic ale przewaznie takie trafiaja tylko na idiotow i sie marnuja przy nich

Gość marta_wrr
ja jestem wspaniała

kurwa juz dawno bym go kopnela ale kocham go ;( ale chyba lepiej pocierpiec troche niz cale zycie z takim chujem

Gość alllllllllllllllllllllllllllla
umowic sie z sifhiludsjgfdsg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) tojakbedzie?:)

nigdy go nie zdradzilam staralam sie jak tylko mozna a jak mam jakis problem to mowi ze jestem przyjebana i chuj wez zyj z takim czyms

Gość WhySoSerious22
negatywnych emocji sie tu nie spodziewalam ;P powiem wam, ze sa zarowno wspaniali mezczyzni jak i kobiety :) wiadomo kazdy ma swoje od*eby, ale to nikogo nie dyskwalifikuje :) @aaaa12 to dlaczego jestes ze swoim chlopakiem ? @Malutka, skok ze spadochronem jest niesamowity i nie do opisania, radze szybko skorzystac z okazji i skoczyc!! :)

troche sie znam na tym i wiem ze kobiety lubia takie postepowanie "chamskie" jak wy to nazywacie, ale ja nie chce udawac... szkoda ze nie mozna oprzec relacji po prostu na przyjazni "umowic sie z sifhiludsjgfdsg" - czyli ze Ty chcesz? "a jak nie ma to na facetow sie przezuc" - biologia, nie da sie tak "a jak mam jakis problem to mowi ze jestem przyj**ana i ch*j wez zyj z takim czyms" - kobiety to nieswiadomie lubia

Gość WhySoSerious22
a moze to raczej przyzwyczajenie nie milosc ? tez tak mialam. Wyjazd na 6 miesiecy otworzyl mi oczy, wszystko sie zmienilo. Teraz nawet w gorszy dzien jestem szczesliwa :)

Gość marta_wrr
a ja jestem fajna!

Gość WhySoSerious22
nie wiem czy macie swiadomosc, ale zbaczacie z tematu. Topik raczej mial byc o zabarwieniu pozytywnym, ale chyba nie wyszlo...

ah jakie to kurde typowo polskie ! zawsze zejdzie na marudzenie, ja pier.... topik fajny

ja pierdole