Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djsghjkhg

moje obawy przed wizyta u gina

Polecane posty

Gość djsghjkhg

ide dzis do ginekologa...., bo chcemy sie starac o dziecko. w ogole to sie bardzo boje, ze on mi tam zajrzy i opowie, ze nie bede mogla nugdy zajsc w ciaze np. dodam, ze mam w trakcie cyklu nie raz brazowawe plamienia. Nio i zauwazylam tez, ze gdy sobie sama dogadzam, a mam wtedy dosyc silne orgazmy i kilka pod rzad, to czaem wtedy tez mam takie plamienia - czasem brazowawe a czasem czerwone. Do tego mam anemie.... jak myslicie , moze byc dla mnie jakas nadzieja? te plamienia moga byc wynikiem anemii?

Gość djsghjkhg
bo na tamtym sie forumowiczki kloca czy podklada sie piesci pod tylek czy nie....

a ja mam takie pytanie:czy to jest twoja pierwsza w życiu wizyta u ginekologa????

Gość djsghjkhg
nie, ale do tej pory chodzilam tylko na cytologie

nie kłócą a pytają A co do Twojego pytania to na forum chyba nikt Ci nie odpowie. idziesz dzisiaj do lekarza to rozwieje Twoje wątpliwości. Nikt Ci nie powie z jakiego powodu krwawisz dlatego topic nie ma odzewu

No to tak jak ci napisałam na tamtym: Lekarz po jednym badaniu nie stwierdzi, czy jesteś bezpłodna. Chyba ze jajników nie masz... Jeżeli ci powie, ze nigdy nie zjadziesz w ciążę to zmień lekarza.

nie masz wyjścia. pójdziesz- zobaczysz. jak będzie coś nie tak-zleci badania. nie ma sensu grzebać na forum bo pomysłów tego co Ci dolega może być tyle ile forumowiczek. może nawet nie powie ci nic złego a Twoje dolegliwości to żaden wielki problem. nie ma sensu zawczasu się zadręczać

Gość uhaha
Nie martw sie. Na poczatek zrobi na pewno wywiad, potem standardowe badanie, z niego nie wyniknie czy jestes plodna. Musialby zrobic Ci USG, moze masz cos nie tak z jajnikami, to da sie sprawdzic dzieki USG. Mozna byc nieplodnym majac malo komorek jajowych, ale to rzadkosc. Mozesz miec problem z zajsciem w ciaze bo cos nie tak z hormonami. Nie martw sie, im wczesniej zaczniesz sie leczyc, tym lepiej.

Gość djsghjkhg
tzn ja na razie nie moge chyba mowic a jakichs duzych problemach z zajsciem, bo staramy sie dopiero trzeci cykl, tzn nie zabezpieczamy sie.