Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MSka;)

dziwna sprawa w pracy

Polecane posty

Gość MSka;)

w pracy mam takiego kolesia który non stop na mnie luka,nawet jak go nie widze, to koleżanka mówi mi że on znowu sie patrzy na mnie,jak myślicie o co mu chodzi?dodam jeszcze że ja nie znosze z wzajemnością jego koleżanek z którymi ciagle gada jak sie tylko spotkają,jak myślicie wpadłam mu w oko czy może mnie obgaduje z tamtymi szmatami i sie ze mnie nabija?

Gość kafeteryjny padalec
może masz jakąś...nietypową facjatę? :/

Gość adsfasfasfasf
Nabija się -też tak robię z koleżankami :P

Gość maturks4
Może raczej masz manię wielkości?

Gość MSka;)
nie no co ty jestem normalna dziewczyna ,nie wyróżniającą sie z tłumu,poza tym to jest praca na produkcji i nie jestem seksownie ubrana;) także co może mu sie we mnie podobac?no właśnie ,dlatego pomyslałam że sie nabija ze mnie i mnie obgadują we trójke

Gość ogarnijcie to z boku
może chodzą o Tobie jakieś ploty, może one cos gadają albo może mu się podobasz , a zagaduje w ogole do Ciebie czy tylko sie patrzy?

na produkcji? O ja pirdole doświadczenie mi mówi że Cie obgadują;p na produkcji pracują baby któą mają skłonnosć do narzekania, pierdolenia o dupie maryny i złośliwego obgadywania.Robiłem swego czasu w takich miejscach i wiem jak jest;p

Gość MSka;)
oo dziki marian zgadzam sie w 100% już czasami z tymi babami nie wytrzymujemy z koleżanką,zwłaszcza z tymi starymi... do ogarnijcie to z boku:tylko sie patrzy,nic nie mówi i nie zagaduje:) a one to wiem że na mnie gadają bo kilka razy miałam spięcie z nimi

Gość ogarnijcie to z boku
moze i faktycznie podobasz mu się:) zagadaj pod byle pretekstem i czekaj na jego reakcję;)