Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RÓżOwY sTrAcHuLeC

gdzie i jak zgłosić znęcanie się nad zwierzętami???

Polecane posty

Gość ?????????????
kliknij w google.

Gość straz miejska ma obowiązek
reagowac

tam jest 6 psów.Jeden haski i wilczór i teraz małe szczeniaki.Psy cały dzień wyja i piszczą.Właściciel wiecznie chleje i bije te psy,nie daje im jejść. Już mnie kurwica bierze!!!

a jesteś pewna, że bije?? pytam bo np... mój kot jak wyjde z domu to miauczy tak głośno... mimo, że mu się krzywda nie dzieje, ma pełne miski po prostu robi koncert na całą kamienicę czasem też tak robi bez powodu jak jesteśmy w domu mam nadzieję, że nikt nie zgłosi nikomu że męczę zwierzęta z tego powodu :o

Zadzwoń właśnie w takim momencie, gdy jest pijany, a psy wyją. Prosto na policję, opisz to i muszą przyjechać. Wylegitymują, sporządzą protokół, itd. A ty dzwonisz w tym momencie do towarzystwa opieki nad zwierzętami i przyjadą je zabrać, jestem pewien.

Sprawdzą co psy mają do picia i jedzenia, czy są czyste, czy mają ślady bicia, itd. Jak nie będzie chciał pokazać to wrócą z policją. Działaj bo szkoda zwierzaków. Już były takie historie i tylko ludzka wrażliwość uratowała życie psom. Psy też ratują ludzi... pomyśl o tym i nie zastanawiaj się.

Gość MSka;)
do Towarzystwa Ochrony nad Zwierzętami oczywiście,na policje nie dzwoń bo nie warto,stwierdzą że ok i pojadą co zawsze tak robią,możesz ewentualnie do schroniska zadzwonić po porade co robic