Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szanowny Prezes Wertyp

Kobieta, ktora ma drogie auto zyskuje na atrakcyjnosci u faceta?

Polecane posty

Tak sadze. Ze tez facet moze poleciec na fure, choc w mniejszym stopniu niz kobieta. Macie tu fotke, ktora zrobilem kilka miechow temu angielce (chyba) jak ja mijalem w UK. http://zapodaj.net/53e2953b4e40.jpg.html Nie za bardzo jej sie przyjazalem, ale wiadomo jakie sa angielki. Nie mniej jej auto tak mi wpadlo w gust, ze chyba przez moment sie zakochalem :)

Gość najlepsze są
15letnie vw golfy :o

Gość MSka;)
przestań,takich aut w UK jeździ tysiące,dla mnie nic nowego... już bardziej mi sie Peugeot podoba

Gość kfklflksl
tvr chimeara ?

Gość hahahhahaa
A mi maz na urodziny kupil drogie auto, to tez zyskuje na atrakcyjnosci czy trzeba sobie samemu kupic?

Gość aguguugu
nie zakrywaj twarzy Prezesie :-p

hahaha :D to auto Cie podnieciło? na bank to prowo :o pedalski złom :o sama bym do takiego nie wsiadła a wiem co Faceci mówią o takich autach :o

Gość hahahhahaa
A skad ma facet na ulicy wiedziec, ze mi maz kupil? Moze tej Angielce tez maz kupil, a Prezes sie zachwycal.

Gość aguguugu
ty gnoju, i tak sie dowiem jak wyglądasz :classic_cool:

Gość dscsdc
sam sobie kup takie auto jeden z drugim a nie marzycie,żeby kobieta takie miała...nie wstyd wam nieudaczniki,jednak to prawda,kobiety są coraz silniejsze a faceci niewieścieją,ale to się obraca przeciwko wam,bo niestety ale przestajecie nas podniecać po pewnym czasie ,taka sytuacja jest aseksualna,wtedy płaczecie że was zdradzamy z kimś,kto...ma władzę i pieniądze i wyzywacie nas od materialistek

Gość hahahhahaa
AHA, Tu tylko mlode, niezalezne i z grubym portfelem. Niestety malo takich w rzeczywistosci, zwlaszcza tych z grubym portfelem. Powodzenia w szukaniu "sugar mama" prezesku. W Polsce ciezko ci bedzie

Gość prezes, z twoją ortografią
i poziomem inteligencji, a raczej z jej brakiem, możesz co najwyżej liczyć na babę ze wsi, z wigry 3 :classic_cool:🖐️))

Gość Agnnieszkasmieszka
Prezesie, a moze powinienes takiej kobiety z pieniedzmi poszukac. Teraz jest moda na starsze kobiety z mlodymi mezczyznami, wiadomo o co tym mlodym chodzi, o kase. Np. zona swojego meza podobno ma mlodszego meza na studiach, a sama zarabia gruba kase, jest od niego wyzsza i grubsza, ale to sie nie liczy, bo chlopak ma z nia wygodne zycie.

Gość eelo ludzie ogranijcie
to jest to samo auto które lansowała tu niejaka "ines73" tzn że albo ona jest facetem albo wertyp kobietą :D

Gość deluxe girl
Witam Wolałbyś mniej atrakcyjną kobietę w pięknym aucie, czy atrakcyjną i fajną bez auta? :)