Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Wysocy mają gorzej

Polecane posty

Z moich obserwacja ze studiow (klimaty akademii medycznej, polibudy i uniwerka we Wroc.) odnosze wrazenie ze najwieksze branie maja dobrze zbudowane typki po 173-178 cm. To juz tak bez zadnej sciemy.

Cos zjadlo mojego posta. Z moich obserwacji z AM , polibudy i uniwerka we Wrocku, wiele imprez wielu znajomych zauwazylem ze najwieksze branie maja dobrze zbudowane typki po 173-178 cm. Pomimo tego co tu czytam czesto na kafeterii nie zauwazylem w realu zeby wysocy mieli takie mega branie.

"fiku miku dla ciebie kazdy wysoki jest atrakcyjny? Nie wazne jaka ma twarz i jaka budowe ciala?" a czy ja coś takiego napisałam?

Gość no szczegolnie strasznie
mi sie bedzie podobac taki patyk 190 cm z nogami jak kije do fasoli i stawami jak wiadro. U faceta nie chodzi tyle o wzrost co o to zeby sie przy nim dobrze czyc, zeby byl "potezniejszy" i zebym czula sie przy nim drobna. Jak jest niski i do tego chudy jak dziecko z afryki to wiadomoze czulabym sie z nim jak z synkiem. Tak samo zreszta jest nawet jak jest wysoki i chudy. Mam takiego kolege ktory pomimo 185 cm wzrostu jest ode mnie w barkach 2 razy mniejszy, wyglada jak 6 letni chlopiec ktory stanal na krzesle, wiec gdzie tu meskosc?

Gość milkawłaty
dla mnie wzrost nigdy nie był decydującym kryterium, no ale nie mogłabym być z facetem niższym ode mnie, bo jestem dość wysoka. nie musi mieć 190cm ale ważne żebym w obcasach nie wyglądała przy nim jak jego matka ;)

Gość taka prawdaaaa
a ja mam wlasnie wysokiego ma dokladnie 192. moze ktos uzna ze jest dla mnie za wysoki ale coz to problem ludzi i napewno bym go nie zamienila na nizszego

Gość angel..
najlepsi sa min 190 :)

Gość IMO13858
O rany. Ledwo dycham. niechcący przeczytałem wypowiedzi Jankerysa i znowu dostałem palpitacji. :classic_cool:

Gość fweius
Sam wolałbym raczej byc wyzszy niz nizszy , ale .. Jest kilka minusow bycia wysokim Trzeba kupywac dluzsze łózko - to wiecej kosztuje nie zawsze jest miejsce na kolana w autobusie trzeba wiecej jesc - wiec wysoki facet jest drozszy w utrzymaniu niz niski co tez jest minusem.. tak jak mały pies mniej kosztuje niz duzy . W zasadadzie na tym minusy sie konczą .

Gość fweius
no i trzeba kupowac dluzsze spodnie a to wiecej kosztuje niz krotsze ..

Gość fweius
w zasadzie to najlepie nie byc zbyt wysokim jak i zbyt niskim . 190 cm przeszkadza w zyciu codziennym czasem trzeba schylac głowe czy uginac kolana ... Bedac niskim nie zawsze siegniesz na gorna polke .. Lepiej miec wzrost około 180 cm .

fweius, wzrost i gabaraty nie mają ze sobą wiele wspólnego, tak jak koszty utrzymania :) Że też wysoki od razu kojarzy się z "bykiem". :) Klasy niższe odżywiają się gorzej, stąd wysoki powinien kosztować mniej.

Gość głosy w głowie
każda w związku z wysokim będzie mówić, że taki jej odpowiada, no bo co ma zrobić na niskiego nie ma co liczyć i trzyma się swojego dryblasa

mały i chudy zatracony w samotności to jest to to dopiero życioe pelną gębą i z 11cm chudym penisem i szeroka dupa

Gość kanapa moich snów
Czy was pojebalo do reszty? Dla mnie facet poniżej 180 to karzeł i nie ma na co liczyć z mojej strony. Nie mam żadnej koleżanki która myśli inaczej :D. 190? Chętnie. 170? Wypierdalaj kurduplu! Wzrost u faceta jest bardzo ważny i czym wyższy jest, tym lepiej (oczywiście nie mówię o takich anomaliach jak 2m +)

Gość Napo-leon
Niestety to prawda.

Gość kanapa moich snów
Może po prostu jesteś obleśny, więc mówią, że wolą niższych, żeby cie nie urazić? Albo po prostu poszukaj wysokiej dziewczyny - taka na pewno ucieszy sie z twojego wzrostu :)

Gość xfg
coraz więcej jest wysokich dziewczyn! nie sądzę, zeby kobieta czuła się dobrze z facetem niższym lub równym. Najlepsza różnica to 15 cm. poza tym facet mojej kol jest baaardzo wysoki- ponad 2 m i jaoś wszystkie za nim sikały...

Gość głosy w głowie
kanapa moich snów, obracasz się w jakimś dziwnym towarzystwie ja nie umówiłabym się z nikim powyżej 170cm, i tak samo żadna z moich koleżanek, chyba, że byłabym naprawdę zdesperowana albo on nadrabiałby charakterem

Gość xfg
"Dla mnie facet poniżej 180 to karzeł"".. hahaha mam tak samo:)) i jestem wysoka- a raczej średnio wysoka- 175 a czasami jakiś nizioł mi mówi- o boże jakaś ty wysoka a ja zawsze mówię- wysoka, to ejst 180 ja to jestem średnia.

Gość japonka855
chyba coś Ci się pomyliło... kobiety wolą wysokich a nie niższych od siebie przykurczów...