Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brovar

Wysocy mają gorzej

Polecane posty

offerma się potrafi dostosować, żeby być w gronie przegranych za wszelką cenę :D

1. Trudno powiedzieć czy za mało :) Raczej taki facet będzie mało atrakcyjny fizycznie, musiałby mnei urzec osobowoscią :)

ja uwazam (jako kobieta) ze my wolimy wlasnie wysokich. bezpieczniej sie czujemy. wysoki facet ma wieksze ramiona i dlonie niz nizszy mezczyzna. ja mam 173 (mialam jak wychodzilam z LO) teraz nie wiem... moze z 175 a moj maz ma 182. nie duza roznica i nawet wolalabym zeby byl jeszcze troszke wyzszy

Moorland --> ale oni nie mieli nawet dziewczyny., nie podrywali, nei chodzili na randki, więc w takim wypadku to żadne osiągniećie, to wręcz skaza, mizoginia jakaś :O

Urzec osobowością :) Dobrze, że mam cudowny charakter i pyszczek Leo Di Kaprio :) Mam dla wysokich coś do powiedzenia - tutaj będziecie mieć wiele pocieszycielek, ale nie wierzcie im. One wolą niskich. Czy tego chcą czy nie :D

offerma Mam :) I piszę to szczerze. Głównie dlatego, że niewiele od nich chcę. Jako koleżanki też je lubię a to daje mi tyle luzu, że czasem dochodzi do czegoś więcej :) Napisałbym coś poważnego o wzroście, ale nie będę robił offtopicu :D Chociaż offtopic na kafe jest obowiązkiem a nie prawem :)

Tabela 150-160 cm - I liga atrakcyjności (pewny seks z każdą, która ma partnera poniżej II ligi) 160-170 - II liga - ciacho 170-185 cm - przeciętniak powyżej 185 cm - slabiak powyżej 2 m - dziwadło

Gość EwelinaEwa.
niech mamełe potłucze dla Brovara fajkę wodną- facet ewidentnie jej nadużywa :o

Jestem jak Hank Moody z Californication. Dzisiaj obudzę się z dwoma dupami przy twarzy. Jedna będzie niepokojąco zarośnięta :D

Tabela Atrakcyjności Według Wzrostu (TAWW) Hamerykańscy naukowcy ją wymyślili ;) Moorland Nie mam psa. Ale po dzisiejszej nocy różnie może być :)

165 cm w dowodzie a 167 jak się ostatnio mierzyłem. To mało, ale nie odczuwam tego szczególnie ;)

fiku mikuuu a tak nie jest? :) Kobiety poniżej 99 kg to szkielety :D Jakby moja kobieta weszła na wagę po ciąży i miała 98 to bym rzucił w cholerę a sąd uznałby, że nie muszę płacić alimentów na dziecko tak podłej kobiety, o ile w ogóle pozwoliłby jej je wychować :D

Wiem Brovar, kupiłam kartonik ptasiego mleczka , czas wziąć sie za siebei, bo tak to żadnego faceta nei poderwe na ten szkielet 🖐️

Hheheh ;) fiku mikuuu, ja bym jakąś słoninką to zakąsił i tłustym mlekiem ;) Ideał to facet 165 cm i 45 kg oraz kobieta 190 cm z 100 kg :) Taka para będzie pokazywana palcami jako przykład zdrowia i urody

cos w tym jest ze tacy powyzej 185 przestaja juz byc atrakcyjni, maja nieproporcjonalna budowe. Moim zdaniem najseksowniejsi sa okolo 175-180. Wogole wzrost ma sie nijak do szerokosci ramion i meskosci u faceta, mam wielu znajomych z ktorych wiekszosc wysokich to drobne chudzinki :)

Gość fiku miku dla ciebie kazdy
wysoki jest atrakcyjny? Nie wazne jaka ma twarz i jaka budowe ciala?

Gość fiku miku dla ciebie kazdy
bo jezeli tak to male masz wymagania. Szczerze mowiac wysokich jest teraz o wiele wiecej niz nizszych. Ale co do ich wygladu ogolnego to juz gorzj, moze 1 na 10 wyglada atrakcyjnie.

Ech, niscy mają to do siebie że trudniej ich trafić z karabinu maszynowego :) Wysoki może zginąć za ukochaną, którą później będzie dupczył niziołek :D

Gość
Brovar ... dlaczego tak uważasz że wysocy maja gorzej???

4 osiemnastki tylko w moim samochodzie, to jest teraz trendy, to jest teraz w modzie!

Gość
Ja jestem wysoka i jakoś nie mam przerabane

janekrys bo taka jest prawidłowość, że wysoki ma gorzej. Dużo gorzej. Wśród nich jest wysoki odsetek samobójców.