Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonya29

Czy powiedzieć facetowi, że spotkałam się z kimś innym?

Polecane posty

Gość Sonya29

W skrócie. Jestem w 5 letnim związku. Niełatwym związku z wieloma przeszkodami. Obecnie partner się wyprowadził ode mnie i wrócił do rodziców. Żyjemy na odległość i widzimy się średnio 3-4 dni raz na miesiąc lub więcej. Od jakiegoś czasu bardzo się kłócimy, dlatego, że mi nie odpowiada życie na odległość. On był cały czas pewny że przetrwamy ileś tam czasu i znowu będziemy razem mieszkać. Mówił że bardzo kocha, chce się oświadczyć, że bardzo mu zależy... Od jakiś 2 tygodni przestał jednak pisać i dzwonić, a jak już to jakiegoś jednego smsa w ciągu dnia. Do tej pory było mnóstwo tel i smsów z jego strony. Z mojej mniej, bo wciąż jednak zła byłam, że mnie zostawił ze wszystkim samą i zmusił do rozłąki. No i do rzeczy. Poznałam już jakiś czas temu faceta z okolic. Po prostu czysta, koleżeńska znajomość i czasami jakieś rozmowy telefoniczne. Do spotkania typowo sam na sam nigdy nie doszło choć nalegał. W tym czasie kiedy mój facet mnie olał i nie odzywał się spotkałam się z tym kolegą w restauracji. Spędziłam miło czas. Napisałam wcześniej smsa do swojego faceta, że mnie już jego gierki nie bawią i ma mi dać swięty spokój. No i jakby się obudził zaczął mnie nękać smsami i telefonami. Tylko czemu akurat teraz kiedy miałam spotkanie z kolegą?! Mam ochotę powiedzieć swojemu facetowi że kogoś poznałam i dzięki temu że przez 2 tygodnie mnie olewał to się z nim spotkałam. Czy dobrze zrobię? Wiem, że to czysta złośliwość, ale mam ochotę mu dowalić.

Pierwsza zaczęłaś go olewać, to raz. Dwa - nie mogliście jakoś lepiej tego ustalić zanim się przeprowadził?

Gość Sonya29
Mielismy ustalone ze zostanie jeszcze u mnie. Potem zmienil nagle zdanie i zwinal sie do rodzicow, dlatego poczulam sie zle i mialam zbytnio ochoty na kontakt z nim.

Gość Sonya29
Tak powiedzialam zaraz po tym jak wyjechal