Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalala :)

HORODYNSKA i ten jej program...

Polecane posty

Właśnie obejrzałam w necie kilka odcinków Gwiazd na dywaniku, które prowadzi Horodyńska z Malinowską i śmieszy mnie to, że na początku powiedziały, że interesują je tylko ciuchy i absolutnie nie oceniają figury ale non stop się natrząsają z grubych :D I jeszcze te teksty typu ,,nie nie ona nie jest gruba tylko po prostu absolutnie nie wolno zakładać takiej sukienki do TAKIEJ figury'' w domyśle grubej :D Po co ta hipokryzja, skoro widać po nich że chciałyby wręcz krzyczeć ,,dziewczyno schudnij'' :D

Gość ptasiek nastroszony
i słusznie, propagują dobre rzeczy. tłusciochy potem wylewają żale , że nikt nie chce ich obłapiać za kotarą w nieprzyzwoite miejsca. otyła kobita nie uosabia subtelnosci i delikatnosci , a penis w kit nie stoi. dziewczyny chudnijcie na zdrowie

Gość spoko girl;D
ale woglole smieszy mnie3 to jak one same sie ubieraja;D hehe a ciaglke krytykuja;D

ale mało która celebrytka jest faktycznie gruba, reszta po prostu lekko tłustawe ;) tu nie chodzi o odchudzanie tylko o pieprzenie że nie oceniają figury choć z gruncie rzeczy to robią :D