Gość elena66 Napisano Październik 27, 2011 Skoro nie mozna jej znalezc przez internet(bo się nie odzywają, albo mają zaduze wymagania lub po prostu męska praca lub tez ogłoszeń brak), gazetę i agencje (bo też się nie odzywaja), niektorzy ogłaszają się, ale jak przychodzę na rozmowę to mówią że to nie oni dawali ogłoszenie, nie pasuje im że studiuje zaocznie, nie mam doświadczenia, wymagają męskiej części choć pracę z łatwością mogłaby wykonywać kobieta lub wykorzystują. Dzwoniąc do nich, mówią że oddzwonią, a w rzeczywistości jest inaczej. Dodam, ze jestem w tym roku po maturze i mam brak doświadczenia, ale bez przesady.. na magazynach żeby pracować doświadczenie niekoniecznie jest potrzebne. Piszą fafarafy, ze szukają studentów, a mają ich gdzieś i biorą doświadczonych. Nie stać mnie żeby ulokowac się i pracować np.w stolicy a tam z pewnością prędzej by się coś znalazło. Jestem zła, że wciąż finansują mnie rodzice, dodam też że nie jestem jedyną osobą z mojego otoczenia który ma ten sam problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach