Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzę i się wkurwiam!

Szlag mnie trafia!!!!

Polecane posty

moim zdaniem , nie za bardzo jestes w stanie odwrocic sytuacje - bo to tobie bardziej zalezy na nim...tak mi sie wydaje... a twoja lojalnosc nie ma tu nic do rzeczy - to nie dziala tak ze on "musi" ci sie nia odplacic - koles chodzi na podryw (czy mu sie uda czy nie to juz insza sprawa)

Mam i sobie wyjdę.W dodatku tam mieszka mój były. Kurwa, jestem daleka od takich gierek, ale chyba nie mam wyboru:(. Chciałam normalnego związku, opartego na zaufaniu a wyszło tak jak wyszło:(.Mam ochotę teraz do niego zadzwonić, ale nie zrobię tego, bo inaczej spartaczę swój plan:(.

No właśnie tak jest ROR-mi bardziej zależy i to mnie wkurwia, czuję się jak w jakiejś matni:(((.Normalnie nie mogę oddychać..

Gość dziewczyno....,,,
uspokoj sie i miej to w tyle facetami nie warto sie przejmowac jak Cie facte bedzie chcial zdradzic to zrobi to ,chocbys nie wiem jak go pilnowala idz spac grzecznie bo jutro do pracy

Chciałabym...tylko tym tak się przejmuję.Żaden poprzedni nie zyskał takiej przewagi.Czuję się strasznie...

poszukaj sobie innego goscia - bo ten cie ewidentnie olewa - chcesz byc z takim? naprawde chcesz? i nawet jak twoj mizerny plan sie pwoeidzie - ze co ze wzbudzisz w nim zazdrosc? w gosciu kt co tydzien probuje poderwac inna? to bedzie tak sie toczylo dopoki ty tego nie przetniesz i co co sobota bedziesz drazala czy mu sie poszczescilo? nie chodzi o rto ze on poszedl sam na impreze - ale ze tak bardzo chce;)

Gość dziewczyno....,,,
przejmowaniem sie nic nie zdzialasz mowie Ci to ja,kobieta doswiadczona idz luli i nie przejmuj sie jak Cie kocha to bedzie grzeczny,a jak nie to coz zawsze jest jakies wyiscie

ROR, oni się tak spotykają wtedy kiedy temu kumplowi się nie układa z dziewczyną, wtedy mój się z nim spotyka a że ostatnio to często się zdarza to jest jak jest.Czuję się taka bezsilna, w życiu jestem taka zaradna a tu poległam i przepadłam z kretesem:(.

BSA dla mnie też to dziwne, ale nie chciałam go ograniczać, to mam.

ja tez nie cierpie ograniczen i zezwalam na wszystko - ograniczenia kazdy ma w sobie, wlasne..... ...ale dziwne i niepokojaca jest jego chec;/.

No właśnie:(.Zaparzyłam sobie melisę, uspokoję się i idę lulu. Wiesz ROR, najgorsze jest to, że to ja jestem atrakcyjna, faceci oglądają się za mną na ulicy a on jest bardzo przeciętny(dla mnie oczywiście najpiękniejszy).Chyba bardziej mnie boli to, że tak się dałam, że tak bardzo się zaangażowałam, nieba bym mu przychyliła a on taki jest.Na co dzień ciepły, fajny i kochany facet.Nie mogę nad tym zapanować.Jestem za bardzo kurwa romantyczna.Dla mnie miłość to miłość a nie jakieś coś na pół gwizdka.Żle to rokuje:(.

BSA ja nie raz słyszałam od znajomych i od rodziny, że on na mnie nie zasługuje.Ale dla mnie miłość jest najważniejsza i nic sobie nie robiłam z ich komentarzy.Mój kumpel kiedyś mi wypalił wprost:Co Ty robisz z takim facetem??? Zwyczajnie chcę być szczęśliwa, kochać i być kochaną.Byłam przekonana, ze to mam...coraz bardziej rozczarowuję się tym związkiem:(.Przykre, bo bardzo go kocham:(.Najtrudniej spojrzeć na to z boku, obiektywnie.Boję się, że zobaczę prawdę.Wiem, że żyję złudzeniem, ale nie umiem z niego zrezygnować.Bardzo bym chciała, ale jestem za słaba teraz(w ostatnim czasie trochę się u mnie działo i myślała, ze teraz będę miała trochę spokoju). Słyszałam dobry tekst ostatnio:"Mnie Miłość pochwyciła w swój żelazny uścisk, targała mną swoimi szponami...a Ciebie , Mój Kochany ledwo prowadziła za rękę..."

Gość Glupiaaaaa
Ale to szczescie ze trafilam na cudownego chlopaka bo on juz dawno dla mnie pozwgnal kumpli co maja glupio w glowie imprezy wychodzenie do baru wychodzi na trening rybki studia

No widzisz głupia, fajnie masz. U mnie tak było do pewnego czasu.Wcześniej jego kumpel był zauroczony swoją dziewczyną to ostentacyjnie olewał mojego faceta.Spędzał czas z ta dziewczyną.A teraz jak się u nich psuje, to ciąga mojego a ten leci na "pomoc" przyjacielowi.

Gość Szczesliwa 3464Hhhhj
Ale to szczescie ze trafilam na cudownego chlopaka bo on juz dawno dla mnie pozwgnal kumpli co maja glupio w glowie imprezy wychodzenie do baru wychodzi na trening rybki studia:)) jestem dumna ze mam takiego chlopaka

Gość Szczesliwa 3464Hhhhj
Ale to szczescie ze trafilam na cudownego chlopaka bo on juz dawno dla mnie pozwgnal kumpli co maja glupio w glowie imprezy wychodzenie do baru wychodzi na trening rybki studia:)) jestem dumna ze mam takiego chlopaka

Od rana byłam w pracy, pózniej byłam na zajęciach(studiuję podyplomowo), po zajęciach kserowałam materiały na uczelni a jak wróciłam do domu ok 21.30, to jego już nie było.Nie mówił wcześniej, ze gdzieś wychodzi i zadzwonił jak wyszedł z metra, ze jest z kumplem i idą na piwo.Pózniej zadzwoniła wkurwiona dziewczyna tamtego i powiedziała, ze nasi panowie idą do klubu.No to się wkurwiłyśmy obie.

Melisa mi dobrze zrobiła...trochę się uspokoiłam.Tak się wkurwiać i do tego, zeby to wszystko było tego warte...Ale jestem głupia.

Gość malalamiiiiii
wiesz co kochana ? Nie chcę cię martwic ale twój partner zachowuje się jak dziecko . Niestety,też tak miałam,że u niego koledzy byli ważniejsi i klub zabawa. Jest obecnie moim ex. Tez mi jego kuzyn powiedział,że on nie zasługuje na to. I co sie okazało ? Że zrobił dziecko innej już 2 zresztą , bo to 1 też miał z inną (nie ze mną ) . Nie piszę,że Twój tak robi ,ale z reguły chodzenie do klubów bez partnera źle wróży. W tym roku było np wielkie wydarzenie dla mnie klubowe. Kupiłam bilet za ok 140 zł. Mój obecny partner był zły , bo miałam tam iśc tylko z koleżanką. Koniec konców sprzedałam bilet. On okazał się być ważniejszy. Teraz idziemy razem na koncert w listopadzie. Oboje stwierdziliśmy ,że nie ma czegos takiego jak pójście samemu do klubu . Bo to nawet głupio wygląda jak idzie sie osobno , a wiadomo,co się też dzieje ;/

Gość malalamiiiiii
jak się spotkacie to z nim otwarcie porozmawiaj ,że nie życzysz sobie aby on chodził na imprezy bez ciebie. Po 2 powiedz mu,że tez ma przyjaciela, któremu jak źle się dzieje w związku , to do niego przychodzi a jak ma z kim spędzac czas w łózku to go olewa. Taki przyjaciel to nie przyjaciel. Swoja droga stary koń z tego przyjaciela co chodzi do klubów ;/;/ Jeszcze sie przejedzie na takim przyjacielu od siedmiu boleści ;/

Już się przejechał raz.Totalnie go wystawił i wykorzystał, bo miał nowo dziewczynę wtedy.

No i tak ten kumpel jest dla niego bogiem. Teraz ja się pobawię...

Wróciła świnia a raczej się wtoczyła.

Hej:) Jestem już w pracy, drugą kawę piję, że się obudzić. Mam zamiar się zrewanżować swojemu facetowi tak, że aż mu w pięty pójdzie. Nie chcę się tak czuć jak wczoraj, przeżywać, denerwować, nie spać. Strasznie się spalam. Ludzie jak macie jakieś rady, to piszcie. Chodzi o to, żeby to on poczuł się teraz niepewnie, zagrożony.

Ktoś tutaj mi doradził, żebym z nim porozmawiała dzisiaj.Nie mam zamiaru, bo jak zacznę temat, to zaraz będą wymówki, że no co się właściwie stało?Przecież mnie kocha najbardziej na świecie.Odwróci kota ogonem i to jeszcze wyjdzie tak, że to ja jestem winna. Dlatego muszę przyjąć inną strategię.

Gość przyjmij strategię
Przyjmij strategię ze Ci nie zależy ale wymagało by to odrobinę talentu aktorskiego którego nie masz jak wynika z postów. Dodatkowo umawiaj się do klubu bez niego i zawiadamiaj go smsem że nie wracasz na noc. taka strategia vet za vet. Ale to wymaga powiedzenia sobie że nie ma jednej miłości w życiu i szacunek do siebie samego jest najważniejszy.

Talent aktorski mam, rózne sytuacje w życiu były i dawałam radę. Tylko nastawiłam się na szczery związek a wyszłam na tym jak zabłocki na mydle. Ja już powoli zaczęłam działać.W następnym tygodniu umówilam się z koleżankami do klubu.A jutro jak będę u rodziny też wychodzę.Mam tam znajomych i chętnie się zabawię:). Jego wczorajsze zachowanie dało mi do myślenia i nie zamierzam umierać z miłości do niego i czekać, zamartwiać się itp. Dzięki za radę:).

Gość przyjmij strategię
szczery związek to jest oksymoron i oznacza właściwie co? w każdy związku jest przestrzeń wspólna i prywatna i nigdy nie będzie szczerości w 100%. Są natomiast sprawy ważne i nieważne. Do spraw ważnych może należeć wychodzenie do klubów samemu. Jeżeli tego nie uzgodniliście to wykorzystaj fakty dokonane "faceta" i użyj ich dla swojego dobra. Masz w ogóle jakieś hpobby? czy tylko skupiasz się na związku?

Gość sdgfbvdf
na pocieszenie pomusl se ze rucha jakas ostro brzydka laske z pryszczata dupa.

Gość przeczytała rady
i pognała na imprezę, a podobno kocha nad życie...