Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednamlodamama

Wkurzyłybyście się czy przymknęły oko?

Polecane posty

Gość ajabym
sie wkurzyla, ale nie konkretna sytuacja-bo sama mowilas zeby zadzwonil, ale tym, ze dzień po porodzie jakaś koleżanka z pracy dzwoni do mojego męża zapytać jak tam. Przecież wiedziała jak, bo koledzy byli na pępkówce i jej opowiedzieli. Po cholerę dzwoniła? Piszecie,że z uprzejmności- no wybaczcie, ale matka dzieci powinna chyba wiedzieć,że kilka godzin po porodzie ani ojciec ani matka nie myśli o pogawędce z tylko koleżanką z pracy. Po pierwsze jest duża szansa,ze mąz jest przy żonie (ktora kolezanka męża z pracy malo interesuje) alb załatwia jakieś formalności, zakupy itp. Ta baba albo nie ma taktu albo jest glupia jak but albo ma chrapkę na Twojego męża i jest o niego zazdrosna. No wybaczcie -ale która z Was zadzwoniłaby do swojego tylko kolegi z pracy pogadać o pępkówce i samopoczuciu żony-dzień po porodzie. Wiedząc,że wszystko jest ok-bo koledzy się z nim już spotkali i jej opowiedzieli. Autorko uważaj na tą babę

Gość ajabym
Aniołek w kropki: nie trzeba być w stanie agonalnym żeby czuć się źle

Gość Do tej powyżej
co się tak wymądrza, że niby "kto to tak wydzwania po porodzie". Ja na przykład bym zadzwoniła - właśnie po to, żeby pogratulować, zapytać o samopoczucie, życzyć zdrowia dla dzieciątka i mamy. Bo uważam, że właśnie przez zwykłe ludzkie zainteresowanie, dobre maniery i dawanie ludziom znać "nie mam Cię w dupie" tworzy się zdrowe koleżeńskie relacje. Te w pracy również. I nie ma tu nic do rzeczy zainteresowanie seksualne drugą osobą - nie dajmy się zwariować. Niektórzy najchętniej zamknęliby drugą połówkę w złotej klatce po "zaobrączkowaniu". Trzy minuty rozmowy to naprawdę nic. Tym bardziej, że autorka sama powiedziała mężowi - "oddzwoń", bo on początkowo wcale nie odebrał, chciał ten czas poświęcić żonie.

Gość 123456778
na pewno ona na niego leci ruchnie ja i bedzie spokoj chyba ze sie zakocha to wtedy rzuci ciebie

Nastepnego dnia po porodzie to chyba za wczesnie na telefony. Ja czekam kilka dni zanim dzwonie. Wczesniej tylko krótki SMS w zupełnosci wystarczy.