Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotka26

mamuśki jak wasze libido przy tabletkach anty?

Polecane posty

Gość migotka26

pocieszcie mnie,ze też macie zerowe...czy tylko ja tak reaguje na tabletki:(cholera no!biore je a kochamy się dosłownie może raz czy 2 w miesiącu!i wiem,że to przez nie,bo na początku po porodzie miałam ogromną ochotę na seks jak wcześniej a potem już na tabletkach czy plastach teraz zerową!gdyby nie mąż to nic by nie było.Jestem sucha, w ogóle nie podniecone żeby nie wiem co robił!a kiedyś jedno jego dotknięcie i już byłam rozpalona:(proszę powiedzcie jak to jest z wami,zastanawiam się nad spiralą bez hormonów ale to ponoć przeżytek.

Gość margerittta
spadło, niestety...

Gość pit z zusu
miałam tak samo, dałam sobie spokój z tabletkami.

Gość migotka26
pit z zusu i co teraz stosujesz?pogadajmy proszę

Gość migotka26
kucze,a ja się za bardzo boję,że zajdę bo gumki się ześlizgują i nie ma w nich przyjemności jak dla mnie

Gość ploijkkkk
mam tak samo...

Gość pit z zusu
zależy jaka wielkość używasz( czy aby na pewno prawidłową). Problem przyjemności rozwiązały u mnie te z wypustkami.

Gość pit z zusu
Nie zawsze używam zabezpieczenia, np, tuz po okresie, albo tuz przed( jak już czuje to "bulgotanie" na okres.

Gość migotka26
u nas oboje jakoś nie potrafimy po prostu robić tego w gumkach,a co myslicie o sporali bezhormonalnej?miała któraś?

Gość vsdvdadsveaevaewr
ja mam spiralkę bez hormonów super sprawa, mam juz trzy lata żadnych niespodzianek i kochać się mogę kiedy chcę i zawsze do końca z wytryskiem, spiralka to rewelacja polecam

Gość ebaedbedfbvaeaebhare
ja mam spiralkę bez hormonów super sprawa, mam juz trzy lata żadnych niespodzianek i kochać się mogę kiedy chcę i zawsze do końca z wytryskiem, spiralka to rewelacja polecam

Gość migotka26
ktoś jeszcze poleca spiralkę?

Gość każdy w swoim tempie....
niestety po spiralce też lipa to hormonalne jak tabsy anty

A ja juz 2 lata przed ciążą zaczełam uzywać komputer cyklu są 3 wersje Pearly, Lady-Comp i Baby-Comp. Drogie cholerstwo ale raz się kupi i ma się na całe życie On jest tak samo skuteczny jak tabsy 99,36% A i dzięki temu lu\ibido super ale ma tez ograniczenia bo w dni płodne obowiązkowo jakieś inne zabezpieczenie typu gumka :( ale to tylko ok 8 dni w cyklu więc nie jest źle :)