Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romantyk w XXI wieku

czy ma już innego?

Polecane posty

O czym może świadczyć umieszczenie przez moją byłą ukochaną takiej piosenki na stronie: Colbie Caillat - Bubbly... Tłumaczenie po polsku: "Obudziłam się teraz na chwilę Sprawiłeś, ze poczułam się teraz jak dziecko Bo zawsze kiedy widzę twoja entuzjastyczną twarz Mam dreszcze w śmiesznych miejscach To zaczyna się w moich palcach Sprawia że marszczę nos Gdziekolwiek się pojawia Ja zawsze wiem, Że mnie uszczęśliwiasz Proszę zostań przez chwilę Nie spiesz się Gdziekolwiek idziesz Deszcz wpada przez moje okno Ale my ukrywamy się w bezpiecznym miejscu Pod przykryciem wysuszeni i ciepli Dajesz mi uczucia, które uwielbiam To zaczyna się w moich palcach Sprawia że marszczę nos Gdziekolwiek się pojawia Ja zawsze wiem, Że mnie uszczęśliwiasz Proszę zostań przez chwilę Nie spiesz się Gdziekolwiek idziesz Co mam powiedzieć Kiedy sprawiasz, że się tak czuję Ja tylko... mmmmmmmmmmm To zaczyna się w moich palcach Sprawia że marszczę nos Gdziekolwiek się pojawia Ja zawsze wiem, Że mnie uszczęśliwiasz Proszę zostań przez chwilę Nie spiesz się Gdziekolwiek idziesz Spałam teraz przez chwilę Otuliłeś mnie jak dziecko Bo zawsze kiedy trzymasz mnie w ramionach Jest mi wystarczająco wygodnie by czuć twoje ciepło To zaczyna się w mojej duszy I trącę cała kontrolę Kiedy całujesz mój nos Widać po mnie to uczucie, Ponieważ się uśmiecham Kochanie, nie spiesz się teraz Przytulając mnie Gdziekolwiek, gdziekolwiek, gdziekolwiek nie pójdziesz, Gdziekolwiek, gdziekolwiek, gdziekolwiek nie pójdziesz Gdziekolwiek nie pójdziesz, zawsze będę wiedziała Bo sprawiasz, że się uśmiecham, chociaż przez chwilę " Co to może znaczyć? Czy ma już innego faceta? Rozstaliśmy się dwa miesiące temu, ale bardzo chciałem do Niej wrócić, lecz Ona się nie zgodziła:( Nie chcę Jej pytać wprost, ale możliwe, że ma już innego faceta? Jeszcze kilka miesiecy temu planowała, ze mną wspólne życie, dzieci, związek :(