Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelovelove...

Jak i gdzie poznaliście swoich facetów i

Polecane posty

Gość lovelovelove...

Który to wasz z kolei poważny związek? Pierwsza miłosc?

Gość ja mam podobnie......
przez neta i oczywiscie moja pierwsza prawdziwa milosc

Gość lovelovelove...
O jezu ale wtopa :O POZNAŁYŚCIE oczywiście!

Gość lovelovelove...
na nk-a cos wiecej?napisal do ciebie na nk,znajac cie wczesniej chociazby z widzenia? Czy moze ty do niego napisalas?

Gość na NK :)
hehe, ja do niego napisalam, znalazlam go na tej NK zupelnie przez przypadek, nie wiem teraz nawet jak. Napisalam ja do niego, ze mi sie podoba - prosto z mostu hehe :D A potem, niecaly rok po poznaniu zostal moim mezem :)

Aha, nie znalismy sie, ani nie mielismy wspolnych znajomych. Czysty przypadek. Mieszkalismy 200 km od siebie.

Gość lovelovelove...
Heh,fajnie..ale ja bym tak nie napisala nigdy..a tak bardzo chce sie zakochać, tworzyć związek..ale nie umiem na siłę

Gość chodze ze znajomymi
na imprezy i disco, tak poznałam swojego obecnego i poprzedniego faceta

lovelove....ale skoro chcesz sie zakochac to trzeba probowac, szukac. Nie ma sie co bac. Naprawde. Czasem samemu trzeba pomoc by szczescie sie do nas usmiechnelo ;)

Gość w szkole w Liceum
Poznalismy sie w szkole i nawet chiwle ze sobą kręciliśmy - jakies 2 miechy. Ale ja mialam 18 lat On 19 i w sumie dopiero zaczynałam żyć, a On bł dla mnie zbyt poważny i nudny... po 7 latach kiedy sie już wyszalałam trafiłam na niego: ustatkowanego, powaznego i chetnego do załozenia rodziny - i co najwazniejsze: ISKRZYŁO JAK DIABLI! NIe moglismy rąk od siebie oderwać :) Dzis jest moim mężem i mamy 2 letnia córke :)

Gość lovelovelove...
Na nk-niestety nie umiem tak..moze to tez wynika z braku pewnosci siebie.. Powiedzcie tak szczerze,jestescie ladne,przecietne,brzydkie?

Gość lovelovelove...
No jasne..i zaraz ktos do mnie zagada, na pewno!!! A ty meska rzecz jestes singlem?

Gość Mlodaaa żona...
Tam gdzie mówią, że nie ma szans na poznanie normalnego faceta i stałe znajomości- na baletach..

ja uważam sie za brzydalke, serio. Moooocno przecietna jestem. Nie wiem czym fizycznie ujelam mojego meza. Nikt Ci nie poda recepty na znalezienie milosci, bo los bywa przewrotny i kazda historia jest inna. Ale probowac trzeba. Malymi kroczkami.

Gość ja mam włosy
Ja poznałam swojego obecnego męża kiedy chodziłam z jego kolegą. Generalnie jak się z tamtym rozstałam to z zemsty zaczęłam się spotykać z jego kolegą :) No i tak już zostało. Teraz jesteśmy szczesliwym małżeństwem

Gość majka@kajka
hehe ja też na nk :) tyle, że to mój obecnie narzeczony napisał do mnie pierwszy ja zastanawiając się skąd go mogę znać i czy w ogóle go znam odpisałam i tak się zaczęła nasza rozmowa, później przeszliśmy na gg po tygodniu codziennego pisania po jego usilnych namowach spotkaliśmy się choć nie byłam zbyt przekonana co do takich znajomości a teraz jesteśmy parą od niespełna roku i na przyszły rok planujemy ślub... to mój można powiedzieć trzeci poważniejszy związek ale dopiero teraz tak na prawdę widzę co to znaczy prawdziwie kochać :)