Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaKtoraNienawidzi:)

Nienawidze faceta siostry!!!

Polecane posty

Gość lena/#/
Zagryź zęby, zdaj maturę, szukaj pracy. Będziesz mogła coś wynająć. Przy jakieś rodzinie znajdziesz już pokój za 300 zł. I będziesz miała święty spokój.

Gość lena/#/
Dobrze byłoby dopytać jaiegoś prawnika o możliwość spłaty Twojej części mieszkania.

Ja tak naprawde nie znam dobrze swojej siostry, wiem ze to dziwnie sie wydaje, ale tak jest. Nawet nie wiem jaki jest jej ulubiony kolor, potrawa... zawsze bylo tak ze ona na wakacje z rodzicami- badz jej dziadkow, ja do taty. Nie zzyłysmy sie. Byc moze dlatego ona mi a ja jej jestesmy obojetne. Z alimentami, to kwestia uzgodnien pomiedzy moimi rodzicami, jasne, ze gdy chce od mamy np na 50 zl to mi da :) ale jak juz chce po raz 2 w mies-cu slysze "kolej ojca" :) Od dziecka wiedzialam ze dom w ktorym mieszkam bedzie nalezal do siostry. Nie jestem zazdrosna, ale czuje sie troche jak zbedny przedmiot w tym wszystkim.

Gość rtytrytryutykiu
up

Gość nie jestem za
zbytnim rozbestwianiem młodszych sióstr, bo znalam taki jeden przypadek starej panny, ze hej!!! powinnas sie przeniesc na dol dla swietego spokoju,zamontowac zamek i wyniesc sie, poza tym nie zapominaj ze wiek dojrzewania dla kazdego jest paskudny.ja nie mialam latwiej od ciebie. -nie bylo neta -nie mialam z kim isc na swiateczna dyskoteke,poszlam do 15 lat starszej starej panny prosic zeby ze mna poszla, bo ja nie mialam znajomych i poszla, tylko wygladalysmy dziwacznie ja 18 latka z 33latką. -nie mialam na ladna bluzke, na wyjscie, podkradalam siostrze taka, w ktorej dzis bym nie poszla do warzywniaka po marchewke -nie mialam na tusz do rzes i cienie, do 19 roku zycia -prosilam mame o wizyte w lumpeksie raz w miesiacu,czasem cos ladnego kupilam,ale kolezanki sie smialy -mialam tylko ksiazki i nic innego, one mialy chlopakow z samochodami i kupe kolezanek. bylam nieszczesliwa

Gość nie jestem za
do 24 lat palilam w laziencew klubach, zeby nie widzieli mnie znajomi,ktorzy potrafili podpxxx moim rodzicom, skutek?8tygodni gadania. bylam swieta jak matka dziewica, a zarzucano mi nieszanowanie sie, latanie itd. bylo mi przykro gdy nie szanowali mnie moi rodzice.albo gadali, ze zlapie brzuch. ps.stracilam wianek w wieku 25 lat...

Gość orpat
nie daj się, walcz o swoje

Gość spoko loko
Normalnie czytajac to sie wkurzyłam. Twoja matka mnie wkurzyła. Dzieci kocha sie jednakowo i basta. To, ze jestes owocem jej romansu nie jest Twoja wina wiec niech do jasnej cholery przestanie przyzwalac na takie zachowanie wobec Ciebie. Mam nadzieje, ze jak najszybciej sie stamtad wyniesiesz i ulozysz sobie zycie.

Nie moge spać, jest wkurzona i obolała :/ nawet juz nie chce mi sie zebrac o ten pokoj. Nasłuchałam sie ze zachłanna jestem, a u taty bym musiała mieszkac z 2 rodzenstwa. Sama nie wiem, mam juz tego dosc. Dzieki za rady- co do zamka w drzwiach, usłyszałam: "co ty masz do ukrycia ze zamek ci potrzebny"... a ja juz nie mam ochoty im udowadniac, ze nie trzymam trupa w szafie ;) chodze do Lo, ciezko mi bedzie znalezc prace by sie w koncu wyprowadzic, a ja juz nie daje rady z tymi swirami.

Gość paaam
hej jak on uważa , że tylko ten co ma coś do ukrycia , zajkłada zamki i niepozwala wchodzić do pokoju , to powiedz , że na tej samej zasadzie ty będziesz wchodzić do ich pokoju , przecież nie maja nic do ukrycia , tak ?

Gość prosto z mostu i już
o dobry pomysł hehe, a najlepiej podczas wieczornych figli :D

Gość paaam
najlepiej wejdź w czassie akcji i powiedz : nie wiem czy wiecie ale ta pozycja jest juz passe

hahahah dobre :D a tak poważnie to ci mega współczuje i trzymam kciuki żeby wyszło Tobie na dobre!

Gość mnbvcxlkjhgfd
A ja mam inne pytanie. Ty masz 18 lat, siostra 23, Twoja mama jest teraz z ojcem siostry. Jak to? Najpierw machnęła sobie Twoją siostrę z tym czlowiekiem, potem Ciebie z innym i znów jest z tym?

Przeczytaj dokładnie, ona napisała, że mama miała romans i ona jest z tego romansu, ale matka małżeństwo swoje uratowała.

Gość wqeerytujhfgv
up

Pojedź mu i zapytaj czy to tak fajnie się "wżenić" jak obcy ludzie wszystko za darmo mu dają:P I że niezależnie od tego czy będzie im właził w dupsko jeżdżąc po Tobie to i tak już dają więc niech się w Judasza za bardzo nie wczuwa bo mu tak zostanie. No i kiedy można spodziewać się w końcu jakichś profitów z jego strony:P Oko za oko.

Gość wqeerytujhfgv
ja tam bym nagminnie wlazil im do pokoju bez pukania w trakcie figli i odpowiadal jego textem ;p

Gość wqeerytujhfgv
ja tam bym nagminnie wlazil im do pokoju bez pukania w trakcie figli i odpowiadal jego textem ;p

PS. Powiedz, żeby Cię tak nie umoralniał bo może urazić Twoją matką a jak wie jej nieobce były niemoralne przygody, więc niech uważa bo teściowa się obrazi. W końcu jaka matka taka córka:P

Gość sgsgsgsgs
Wiesz co Twoja sytuacja to wina Twojej matki. I szczerze mowiac, to jej zadalabym pytanie po co mCie urodzila? Ty sie na swiat nie prosilas. A skoro juz jestes to dlaczego masz ponosic konsekwencje jej dzialania, przeciez nic zlego nie zrobilas. Dla mnie niepojete, ze ktos traktuje moje dziecko jak smiecia i ja sie na to zgadzam. W niezlej atmosferze wychowali dziecko, ze nic mu sie nienalezy, bo wszystko dostanie siostra. Toz to jakas paranoja. Jesli to nie Twoj ojciec to oki, ale z czesci matki jak najabardziej nalezy Ci sie jakis spadek.