Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

męska rzecz

Czy są tu blondynki o natrualnie ciemnych brwiach?

Polecane posty

A czy 13 letnia dziewczyna może farbować się na blond? Miałem kiedyś koleżankę w szkole podst. która tak właśnie wyglądała. Albo miała naturalnie tak. albo ją matka farbowała :D

Gość kjhgfdjnsl
tak, mam taką koleżanke, naturalna blondynke z czarnymi brwiami

Gość ja mam włosy
taki średni blond i czarne brwi.

Gość superowe kawałki
akurat ja taka jestem z wiekiem włosy mi ściemniały trochę i teraz ratuje się dobrodziejstwami chemii , ale to głównie przez jakieś dziwne srebrzystości :p oburzające w moim młodym wieku) mam jasne włosy, niebieskie oczy, ciemne brwi i rzęsy. Nauczycielki bardzo często nie wierzyły, że się nie maluję i próbowały niektóre nawet ścierać mi makijaż :)

Gość o co ci właściwie chodzi?
jestem blondynka naturalną z ciemnymi oczami i ciemną oprawą tychże (brwi i rzęsy). Taka sama jest moja córka

Gość superowe kawałki
aha - moja rodzina składa się z różnych odcieni blondasów- od jasnych po ciemne blondy, wszyscy jasnoocy z ciemnymi brwiskami i rzęsami jak z reklamy tuszu :D więc dla mnie to nie jest jakiś dziw natury ps. te srebrzystości to subtelna nazwa dla siwizny :O

Gość superowe kawałki
tak, słońce :p figlarz jeden :p

No tak, faceci nie muszę uprzejmie prosić czasu, żeby się zatrzymał. Po prostu zapominają, że się starzeją :D

Gość superowe kawałki
obracać się w towarzystwie kobiet pięknych, to dla mężczyzny rozkosz i przywilej :) dla innych kobiet przekleństwo i zgryzota :D

Gość superowe kawałki
ja jestem od jakiegoś czasu ciągle w tym samym wieku dwudziestym pierwszym :) naprawdę polecam

Gość jestem tą nieszczęśnicą
mam włosy jasny popielaty blond i czarne,gęste brwi, muszę wyrywać co pare dni

Gość superowe kawałki
zaraz nieszczęśnicą :D pocieszam się, że lepiej tak, niż jasne dające wrażenie "łysości"

Gość takieczasytakieczasyzdupy
Tak autorze- 13latki się farbuja anawet 50% już zaczyna dawać dupy w tym wieku a obecnie mamy takie czasy ,że coraz więcej pofarbowanych lolitek będzie i aids niestety :(

Gość superowe kawałki
ja bym się nie martwiła AIDS tak bardzo jak np kiłą i gruźlicą, bo teraz te przeżywają wielki come back Pokrętna logika : farbowane włosy = rozwiązłość seksualna = aids farby do włosów sprzedawać w seksszopach!

Gość takieczasytakieczasyzdupy
hehe z tą pokrętna logiką dobrze:) no ale niby po co kobiety farbuja włosy a faceci chodzą do fryzjera? nie po to by lepiej wyglądać w szczególności dla płci przeciwnej???