Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj nosz kur...mam nadziejezete

ratunku!!!!!

Polecane posty

nie jestem godna zeby zyc kurwa, jak mozna byc tak nedzna szmata jak ja :(((((((((

Czy zapytają, no, całkiem możliwe. Sprawy rodzinne, które wymagały Twojej obecności, złożona sytuacja życiowa... Coś w tym guście. Nie bać mi się tu! Nie zjedzą Cię.

jezu dziekuje za odpowiedz, przytul mnie hehe ;) nie no ale ja nie umiem klamac, ale cos sciemnie, a przynajmniej sproboje, w koncu trzeba ten strach wziac za habety a nie uciekac jak przestraszony zwierzak :(

dziekuje za wsystkie odpowiedzi, boje sie w chuj ale utwierdziliscie mnie zeby tam isc i walczyc!!!!! najwyzej mnie wywala, w koncu lania na gola dupe nie dostane :O

dziekuje :) czasem bywam taka beznadziejna, ale trzeba z tym skoncyzc

dziekuje Generau, jestes wspanialym czlowiekem :) byle tych lat zbyt wiele nie bylo :D hehe no ok, 21 mam wizyte u psychiatry, bede sie leczyc i zdobywac wiedze :) bedzie dobrze!!!

Gość cygareta908
to jeszcze nic, ja sie tak bałam jechać do rodziców chłopaka, że specjalnie weszłam po auto, żeby mieć pretekst, bo wszystkie wcześniej wykorzystałam (choroby itd). Nic mi się nie stało, ale ściemniła, że mnie bardzo boli i zostałam w domu.....ja dopiero mam przewalone, już myślę co zrobić by w tym roku na święta nie jechac bożego narodzenia

ale ja sie wybieram do psycha...i dla mnie to zadna obelga, obelga to opuscic 3 tygodnie, i bac sie zwyklych ludzi :O

No dobra, w tej kwestii nie będę rozstrzygać, bo przecież człowieka nie znam. Jeżeli uważa, że pomoc jest jej potrzebna, to znak, że jest rozsądna. A co do fobii społecznej i ataków paniki... Pamiętajmy, że to na razie tylko kilka wykrzykników na kafe. ;) Jestem okropnym człowiekiem.:classic_cool: