Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

Gość to znów ja :)
Oj Darker powiedz mi jedno czemu ty wszystko sprowadzasz tylko do jednego seksu i to w najgorszym wydaniu. Tu akurat nie trafiłeś bo nie wiedziałam co to jest do ślubu więc pudło. A o korzystaniu z życia miałam na myśli nie wiem wyjścia do teatru, kina, na kręgle, często na basen no takie tam. Drzwi się nie zamykały miałam dużo znajomych i wiecznie gdzieś wychodziłam i coś robiłam nie siedziałam w domu. Po prostu odniosłam takie wrażenie po Twoich wpisach. Może oczywiście być tak, że jesteś fajnym facetem a to tylko wrażenie. Po prostu taki poważny a młody facet widać niegłupi. No fakt kiedyś były inne czasy. Nie chciałam urazić ale no takie to nie wiem dla mnie dziwne.

moor - nie twierdzę, że z samym wzrostem byłbym jakimś bożyszczem, ale już jakaś opcja by była. żebyś ty widziała, jakich facetów mają moje co ładniejsze znajome. porównując twarze nie musiałbym miec kompleksów, a wiesz, że jestem wobec siebie dośc krytyczny biała - no i widzisz. więc to jednak kobieca biologia, a nie nasze rzekome przegraństwo decyduje

IMO13858 "Wszakże sam jest namacalnym przykładem tego "przepisu na sukces"." A widziałeś go ostatnio na Kafe? No właśnie. Na pewno wygrywa życie. :D

"Generalnie" (czyli większość, ale nie wszystkie), wyższego od siebie - czyli równie dobrze może to być centymetr. No, ale Chałabała trafnie zwrócił mi uwagę, że w trochę innej kulturze się wychowałam...

Darker - wyobraź sobie, że będę teraz korzystać z życia, czyli wezmę SWOJE pieniądze i pojadę na festiwal muzyczny którego nikt mi fundował nie będzie...niezwykłe, prawda?

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "A widziałeś go ostatnio na Kafe?" I tutaj Twa teoria upada. Przyznaje to ze smutkiem, bo godzi to w prawdziwych Patriotów. :D

Moorland - w teorii centymetr, ale przecież 1 cm to tak naprawdę mało kto dostrzeże, może ktoś komu dokładne pomiary są potrzebne w pracy i ma wycwiczone oko. więc dla praktyki, przyjmuje się, że ma byc 10 cm wyższy jak ona jest w szpilkach

Gość to znów ja :)
Dla mnie korzystanie z życia to takie życie zgodne z zasadami ale ciekawe, urozmaicone. Żeby później można było wspominać wypad w góry, ognisko na takie tam. Nie wiem co Wy macie z tym seksem nic nie można napisać bo zaraz wszystko sprowadzacie do tego. Nawet o tym nie pomyślałam, a że jesteś prawikiem no co Twoja sprawa też byłam do ślubu i nie umarłam a brałam po studiach.

Gość IMO13858
kolejny durny temat o "prawiczkach i ponad 120 wypowiedzi" Bez nich to Wasze forum uschnie niczym Drabina czekająca na wysokiego Rycerza z potężnym, rączym "rumakiem". :classic_cool:

Chałabała - no nie, z zasady kobietom (przynajmniej tym które ja znam) nie przeszkadza, że facet jest im równy wzrostem czy nawet niższy jeżeli założą szpilki.

IMO13858 "Bez nich to Wasze forum uschnie niczym Drabina czekająca na wysokiego Rycerza z potężnym, rączym "rumakiem". " Drabina nie uschnie o ile będzie odpowiednio stymulowana przez wartościowych facetów. :)

I co myślisz, że jak facet jest przystojny, dobry w łóżku, do tego zabawny, opiekuńczy i super się rozumieją to naprawdę wolałaby innego? Nie wmawiaj sobie.

to znów ja :) - ale to korzystanie z życia w pojedynkę zaczyna w pewnym momencie doskwierac. trudno się cieszyc z wypadu ze znajomymi kiedy jest się jedynym singlem. tym bardziej, jeśli już dotarło do ciebie, że to się nie zmieni

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Drabina nie uschnie o ile będzie odpowiednio stymulowana przez wartościowych facetów." W takim razie czego tutaj szuka ta Drabina! Jedyny wartościowy (jeśli chodzi o charakter w formacie jpg.) facet jaki się tutaj znajduje SAM musi być stymulowany - nie na odwrót. :P Jedynie nauka pomoże owej Drabinie - czyli studia na całego. :classic_cool:

ytytytyt vel. chałabała, Ty to masz już obsesje na punkcie wzrostu, kto to widział, żeby młody chłopak tak się zachowywał, tym bardziej, że nie ma powodów. Masz 174cm, a odwalasz jakieś cyrki, i chcesz wydłużania kości. Weź lepiej idź do psychologa na terapię i do psychiatry po dobre prochy.

moor - tak. wolałaby żeby był przystojny, dobry w łóżku, do tego zabawny, opiekuńczy i super rozumiejący ale WYSOKI. spytaj dowolną kobietę jakie cechy u faceta ceni wzrost zawsze będzie 1 i będzie wspólny dla wszystkich. ostatnio był tu na forum temat "szukam męża" i w porządanych cechach babka napisała na 1 miejscu wysoki. wysoki rozumiesz? nawet "przystojny" spadło na drugi plan

"Oj Darker powiedz mi jedno czemu ty wszystko sprowadzasz tylko do jednego seksu i to w najgorszym wydaniu." A gdzie ja napisałem o seksie? "A o korzystaniu z życia miałam na myśli nie wiem wyjścia do teatru, kina, na kręgle, często na basen no takie tam. " Nie mam teatru ani kręgli w swoim mieście. Co do kina to mam lepszy repertuar w domu niż niejeden multiplex i nie muszę znosić kretynów co się nażreć i napić nie mogą przed seansem. "Drzwi się nie zamykały miałam dużo znajomych i wiecznie gdzieś wychodziłam i coś robiłam nie siedziałam w domu." No to fajna byłaś. Ja nie. "Może oczywiście być tak, że jesteś fajnym facetem" Nie jestem. Jestem najgorszym co można spotkać. "Darker - wyobraź sobie, że będę teraz korzystać z życia, czyli wezmę SWOJE pieniądze i pojadę na festiwal muzyczny którego nikt mi fundował nie będzie...niezwykłe, prawda?" A rób sobie co chcesz.

Zapominasz, że a) jestem kobietą, b) mam znajome, c) tak, rozmawiamy o facetach i każda za najbardziej pożądaną cechę wyglądu podaje coś innego.

Bielyje Rozy - nie mam obsesji. 174 w moim wieku to chujnia. psycholog? a co on wie? pogada, pogada i gówno z tego będzie. tzn dla mnie bo on skasuje pieniądze za wizytę. sama byś na łeb nasrała jakiemuś krasnalowi jakby do ciebie startował a tu takie bzdety piszesz...

IMO13858 "W takim razie czego tutaj szuka ta Drabina!" Ja tu służę pomocą, być może kiedyś to dobro, które Wam ofiaruję na Kafe do mnie wróci. Tak jak Luzer będzie pomagał potrzebującym jak JUŻ wygra w Lotto. :)

Gość cbvbjjdkkssnsnm
Wydłuzanie kosci to koszt min 50tys 🖐️ nie wiem czy prawiczków na to stac

Chałabała - w tym momencie oplułam monitor, Ty sobie WSZYSTKO wytłumaczysz, normalnie jak BSA tylko o wzroście :D

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Ja tu służę pomocą, być może kiedyś to dobro, które Wam ofiaruję na Kafe do mnie wróci." Czyli wierzysz w Karmę Drabino. Dlatego z szacunkiem (I UWIELBIENIEM) proszę się do mnie odnosić, bo kiedyś skończysz rozdeptana przez MAŁE stópki, WIELU Krasnali! :P