Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki.................

Prawiczki mają szanse na fajne życie,tylko są leniwi. Zgadzacie sie ?

Polecane posty

IMO13858 "Wiesz poruchać każdy chce, acz 'jakość' tych adoratorów nie będzie przednia jeśli samica niekształtna, a do tego wielka." No jakie to małe i zawistne jest... Ja tylko ogólnie napisałam o kobiecym wzroście, a Ty dopisujesz, że wielka i niekształtna. :D

Gość veiron3333
"Ja tylko ogólnie napisałam o kobiecym wzroście, a Ty dopisujesz, że wielka i niekształtna." imołszyn ma sporo racji. czasem i takie łażą po ulicach.

Gość gb gb gynn
''Wiesz poruchać każdy chce, acz 'jakość' tych adoratorów nie będzie przednia jeśli samica niekształtna, a do tego wielka.'' jeśli kobieta ma 170-175 wzrostu to ''wielka'' może być tylko dla jakiegoś krasnala :classic_cool:

Gość co ty wymyslasz kto chcialby
niby z jaka on ma pisac ? najpierw musi byc jakas chetna

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Ja tylko ogólnie napisałam o kobiecym wzroście, a Ty dopisujesz, że wielka i niekształtna." No, ale ja nie napisałem też, ze KAŻDA. Tylko niechlubne wyjątki. :P

Gość TopStar
Wielka to taka 190 cm '

Gość veiron3333
"Wielka to taka 190 cm" ' jak ktoś gustuje w koszykarkach to proszę bardzo. wolny wybór.

Gość a ja powiem ze____
z tego co widziałam to były to sympatyczne i mądre kobiety, ale off oczywiście dla każdej musi być chamski :O

"czyli zamierzasz być prawikiem do końca życia?" no raczej. mam już prawie cztery dychy na karku. trochę późno na "inicjację seksualną". "taaa najpierw wszystkie odrzuca, a później gadka ''że się nikomu nie podobam'' jakieś dwie dziwne laski zaciekawione starym prawikiem z forum to nie "wszystkie". nie przesadzaj. "co ci szkodzi chociaż popisać na privie jeśli jakaś kobieta jest tobą zainteresowana ?" jakoś nie czuję takiej potrzeby.

veiron3333 "imołszyn ma sporo racji. czasem i takie łażą po ulicach." Moorland "Trochę ma racje, nie zawsze Ci adoratorzy są autentycznie warci "wliczania w statystyki" " Oboje macie rację, ale ja to odebrałam trochę jako atak z jego strony, że wysoka=niekształtna, itp. A co 'jakości' adoratorów, to wiadomo, że różnie to bywa, jednak chciałam podkreślić fakt, że kobiety mają zdecydowanie łatwiej pod tym względem.

No mają, chyba, że są trochę bardziej wybiórcze w tej kwestii. W każdym razie mam uroczą znajomą która bierze co leci, a potem się tym chwali...

gdzie te sympatyczne i madres podzialy sie ? znalazy innego po miesiacu i teraz pisza na forum jakie sa szczesliwe ze maja faceta

"ale off oczywiście dla każdej musi być chamski" dla żelka tylko byłem chamski ale to dlatego że się nie chciała odczepić jak ją prosiłem o to po dobroci. to był koszmar, nie mogłem paru postów napisać do nikogo żeby się nie przywlokła z tekstami "zostawcie ofermusia, ofermuś to, ofermuś sro, ofermuś tamto".

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "Oboje macie rację, ale ja to odebrałam trochę jako atak z jego strony, że wysoka=niekształtna, itp." Jesteś przewrażliwiona Drabino! Albo czujesz się, jakbym pisał o Tobie...ciekawe dlaczego. :P "A co 'jakości' adoratorów, to wiadomo, że różnie to bywa, jednak chciałam podkreślić fakt, że kobiety mają zdecydowanie łatwiej pod tym względem." Nikt tego nie podważa. Koty też was bardziej lubią. :classic_cool:

w ogóle po co do tego wracać? żelek zażywa obecnie szczęścia z kalibanem i świetnie, niech jej będzie jak najlepiej. w ten sposób wszyscy są zadowoleni.

Moorland "W każdym razie mam uroczą znajomą która bierze co leci, a potem się tym chwali..." No niestety, niektórym niewiele do szczęścia potrzeba, oczywiście też mam takich znajomych, no ale cóż, ich życie.

Pamiętam jak kiedyś strofowałam ją za zdradzanie faceta (mianowicie: powiedziałam, że skoro już chce znać moją opinię to niech wie, że uważam to za puszczalstwo). Nakrzyczała na mnie, że nie wiem jak to jest, bo na mnie tylu facetów nie leci :P

Gość IMO13858
Bielyje Rozy "No niestety, niektórym niewiele do szczęścia potrzeba, oczywiście też mam takich znajomych, no ale cóż, ich życie." **Napisała głaszcząc Kota** :P

"Nikt tego nie podważa. Koty też was bardziej lubią." Och dziękuję, skoro już się tak wymieniani uprzejmościami, to ja napiszę, że Krasnale też są lubiane, a nawet kochane przez publiczność w cyrku. Świetnie też się sprawdzają w Bawarii- jako element dekoracyjny ogrodów. :)

Gość IMO13858
Moorland "IMO - też bym głaskała gdybym nie była na te puchate gnoje uczulona" Widzisz Murland? Jedynie został do głaskania Ci facet, na szczęście Drabina nie ma takich dylematów. :P No i jest przydatna jak trzeba czegoś dosięgnąć. Bierzesz wtedy Drabinę, włazisz na nią i gotowe (tylko ostrożnie, żeby Drabin owych nie rozmnożyć przy zbyt częstym "używaniu"). :classic_cool:

Gość namuzynowaniee
offerma ale zawsze to była szansa na to że byś zaroochał wkońcu :D żaden prawik nie opuszcza okazji jesli jakaś jest ''chętną'', a ty się zachowujesz jak kryptogej jakiś :O

Gość veiron3333
namuzowaniee- następna tępa strzała.

Gość namuzynowaniee
ehh żelek to jednak była prawdziwa desperatka :D

gdzie ty widzisz te chetne ? jakos nie widze

Gość TopStar
Dziewczyna musi się podobać

Gość IMO13858
Moorland "IMO, ja mam 4 równie kudłate psy Styknie." To dobrze - koty są wredne. Trzeba mieć 'odpowiedni' charakter, aby z nimi obcować pod jednym dachem! :classic_cool: