Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka123

Podoba wam się agent Tomek?

Polecane posty

Gość aaa333
właśnie, zawsze mnie zastanawiało czym on je bajerował. Chyba kasą, którą szastał bez umiaru (w końcu to my wszyscy za to płaciliśmy). Musiały lecieć na te pieniądze bo nic innego nie wyobrażam sobie

Zanim pokazali jeszcze jego twarz, wyobrażałam sobie,że musi to być ktoś niesamowity, a tu takie ot nie wiadomo co

Dupeczkom, które obracał nie podobał sie on tylko bilety NBP którymi im wymachiwał przed patrzałami. Nie raz rozmawiałysmy z koleżankami o nim i jakos żadna nie powiedziała że chciała by z nim sie poznac bliżej a do świętych nie należymy i jak którejś sie podoba jakiś facet to nie ukrywamy przed soba że byśmy my usiadły chetnie na kule :classic_cool:

Kobiety które uwiódł były raczej dobrze sytuowane, więc moze niekoniecznie chodziło o kasę.

Gość zwyczajna-alicja
Mój mąż jest przystojniejszy. Tomek ma jakąś szczękę dziwną

Dziewczyny, a może któraś go poderwie i zbałamuci? Myślę, że Dyrektorke miałaby duże szanse.

Gość jak wiadomo ze on tylko udawal
to kazda go okresla jako oblecha i cwaniaczka a jakby przyszedl, rzucil kilka komplementow w drogiej restauracji po czym odwiozl swoim jaguarem do domu (swojego?) to juz by nogi zmiekly :D

Ale kwestia powodzenia nie sprowadza sie tylko do wyglądu. Często osby pozornie nieatrakcyjne mają duże powodzenie. Umiejętność zagadania, poczucie humoru, nieprzeciętna inteligencja, wreszcie to "coś" decydują częsciej o powodzeniu niz przystojna twarz.

Gość jak wiadomo ze on tylko udawal
to cos czyli ilosc zer na koncie?

Gość sahaa
po prostu szpanował kasą i musiał być niezłym opowiadaczem. Ktoś wyżej napisał, że to były kobiety majętne i na nich to nie robi wrażenia - jest wręcz przeciwnie. Wrażenia nie robi na dziewczynach bez pieniędzy..