Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Cześć pupolinka.......

Polecane posty

JUZEK SPOD HUJ WIE CZEGO juzuś - jak już wrzucisz na luz i emocje CI opadną to wtedy się zgłoś na spokojną rozmowę ok? ;)

Ok,zaskocze ;P Uwaga,zaskakuje: JUZEK SPOD HUJ WIE CZEGO -odpierdol sie od dyrektore! Zaskoczylam?:P

Gość ptasiek nastroszony
dyrektorke fajoska smukła Dżaga jest! i tej wersji się będę trzymał

no formalnie zaskoczenie aż mnie zaskoczyło :P jestem pod wrażeniem ;) ps. ja zazwyczaj mam dość spokojny spotsunek do użytkowników - no....może czasem lekko złośliwy :P ;) chyba że mnie atakują bardzo ostro - wtedy nieco bardziej złośliwy ;) :classic_cool: 🖐️

ptasiek nastroszony dyrektorke fajoska smukła Dżaga jest! i tej wersji się będę trzymał grunt to się podlizać 😴

Gość ptasiek nastroszony
nie mam w zwyczaju sie podlizywac , poprostu sie myję

ptasiek nastroszony nie mam w zwyczaju sie podlizywac , poprostu sie myję Normalnie padłam :D :D :D

Gość ptasiek nastroszony
to podły podszyw dyrektorke

Gość ptasiek nastroszony
hahahahaha podszywacz o podlym podszywie dyrektorke

JUZEK SPOD HUJ WIE CZEGO DYREKTORKE MA STO NICKÓW I SAMA PISZE ZE SOBĄ a wiesz jaki trzeba mieć łeb żeby pamiętać sto haseł :classic_cool: 🖐️

O kurwa,teraz dopiero zobaczylam ze jest dyrektorke a nie dyrektore :(A tak sie cieszylam ze dyrektore zalozyla temat o mnie :(

A nie wyczuwasz w tym co napisalam zabawnej nuty?Myslisz ze ja zyje wirtualnym zyciem i ciesze sie kazdym milym slowem napisanym o mnie?:O

pupolina O k**wa,teraz dopiero zobaczylam ze jest dyrektorke a nie dyrektore A tak sie cieszylam ze dyrektore zalozyla temat o mnie podaj pięć różnic pomiędzy dyrektore a dyrektorke :P ;) :classic_cool: 🖐️

piszę w takim samym stylu - bo niestety dyrektore mi skasowali :( jak chcesz się upewnić napisz na maila w stopce :P :classic_cool: 🖐️ Kij w oko moderacji 🖐️

Gość WilkSyty
Wtrącę się Ja też jest zaskoczony przemianą dyrektore na dyrektorke. Dyrektore miał prawie identyczną stopkę, ale pisął w stylu bezosobowym i na inne tematy. Kumplował się z Warczypies i Żelipapą... A Dyrektorke...no cóz, nie wiem któż to

WilkSyty no wlasnie,dyrektore uzywal/ala formy bezosobowej a tu wyraznie jest pisane w formie męskiej.

Gość WilkSyty
I chyba od momentu przemiany z dyrektore na dyrektorke nagle zaczął się temat drogich butów i mody... To chyba zagadka dla detektywa Rutkowskiego !

eeee tam....... detektywie od siedmiu boleści :P 🖐️ już nie pamiętasz burzy po pierwszym zdjęciu - gdzie mi wciskano szpilki za 8tysięcy? ;) heheh - niezła bzdura :P 😴

Gość WilkSyty
nie tyle nie pamiętam, co nie śledzę wszystkich wątków na kafe z Twoim udziałem. Nie mam aż tyle czasu. Ale niewątpliwie ciekawą jesteś postacią - przynajmniej na taką ją wykreowałaś/eś

Gość kafeteryjny zezolamacz
fakt bo kooova skąd u ciebie tyle kasy miałoby być? :D Szokue :(

WilkSyty nie tyle nie pamiętam, co nie śledzę wszystkich wątków na kafe z Twoim udziałem. Nie mam aż tyle czasu. Ale niewątpliwie ciekawą jesteś postacią - przynajmniej na taką ją wykreowałaś/eś dziękuję bardzo za komplement - niezwykle mi miło z tego powodu :classic_cool: dodam tylko, iż wszelkie spekulacje, domysły i wnioski na mój temat są bardzo mile widziane :classic_cool: 🖐️